Fin Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 2 modyfikacje:1. Ekspedycje-wzory losowania bez zmian-dodatkowe sloty za astaty w ilości tech ekspedycji (jak normalnie 5 slotów to kolejne 5 można dokupić w cenie obecnej 5ast/slot/14dni)-dodatkowe sloty za astaty w ilości tech komp-eksped (jak normalnie 20 slotów komp i 5 expo to można dokupić do 15 dodatkowych w cenie obecnej 5ast/slot/14dni) 2 Bank-ograniczenie wielkości do sumy posiadanych magazynów-ograniczenie wielkości do sumy posiadanych magazynów*krotnośćkrotność=domyślnie=1 można podnieść budując specjalny magazyn 1lv=0.5 tz 5lv to krotność x3.5 Koszt magazynu i krotność do uzgodnienia zawsze to coś nowego. Co o tym sądzicie? ps do expo można by dodać ograniczenie iż loty mogą być tylko z planety lub tylko z moona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Nudzi ci sie ze robisz bezsensowne tematy ? Widze ze wstawiles tylko 3 posty i w 3 chcesz tylko coś brać ... a co dałes od siebie przez tyle lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inik Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Duża ilość slotów ekspedycji wypatrzy grę. Nie chodzi o to by były one głównym źródłem surówki. Bank,, Tutaj bardziej by pasowała pojemność taka jaka cena najdroższego budynku do wybudowania * 2.Pomysł z wielkością magazynów zmusił by do rozbudowy magazynów, co mogło by być kłopotliwe na zimnych planetach. Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Inik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 Jeśli ty będziesz miał więcej slotów to ja też i nic Ci to nie da. To zły pomysł.Co do banku To dla niego tu jestem poniekąd Ale podoba mi się ten pomysł na starych uni Chciałbym zobaczyć jak ktoś się pode mnie podstawia, albo mnie złomuje bez banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 13 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Od siebie:czas na grępln na astaty by gra dalej byłaswoje wcześniejsze kontawsparcie dla paru nowych graczyrożne pomysłyparę razy info do ada o padach serw... Starczy? ps a Ty co dałeś? Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez Fin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 11 Stycznia 2020 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2020 ... już wiem czyj był pomysł jakiś czas temu w rządzie RP , żeby przymusowo wprowadzić firanki w autobusach miejskich.Fin / fine to chyba koniec w jakimś języku i ty też skończ już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi