axel201 Napisano 3 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 Nasz nick:axel83Treść blokady:multiNick SGO, który nałożył bana:NebuSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Witam pisze odnośnie bana założonego przez Nebu za Multi gra była zgłoszona z jednego ip gram przez tel konto skorpion268 bylo do skasowania lub zrobienia il wczoraj jak się logowałem nie zauważyłem jakie to konto jak się wkleiłem o Co chodzi chciałem odzyskać trochę surki dzisiaj miałem załączyć urlop odczekać czas i tak dalej nie wiedziałem że to grozi banemProsze zatem o cofnięcie decyzji a ż mojej strony dodam że nie było w ogóle przesyłu surki
Almerka Napisano 3 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 Zapomnij o odblokowaniu już Nebu służbista o to zadba żeby Cie skutecznie zniechęcić do gry, jego to jara dawanie ludziom baników... to jego paliwo //upomnienie za spamnebu
axel201 Napisano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 Dla ciebie się udało ja mam nadzieję że mi też zdejmie za niewiedzę
Almerka Napisano 3 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 Napisze Ci że nieznajomość regulaminu nie zwalnia z odpowiedzialności i tyleU mnie było inaczej bo tamtego typa nie znałem tylko IP się jakoś zgrało, mimo wszytko powodzenia //upomnienie za spamnebu
axel201 Napisano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 Będę czekał aż coś napisze
axel201 Napisano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) Nebu napisz coś widzisz patrzysz ale znaku nie dajesz wiesz jak było wszystko więc niepotrzebny ban Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez axel201
nebu Napisano 3 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpnia 2019 Witam Rzeczywiście zgłoszenie było. Na przyszłość proszę o więcej rozwagi przy logowaniu.Blokada zdjęta
Rekomendowane odpowiedzi