marshall Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Nasz nick: -marshall-Treść blokady: Obrazliwa nazwa planetyNick SGO, który nałożył bana: kirosSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: No wiec niby kogo obraza ta nazwa ? normalna nazwa i tyle...parodia ten ban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Nie zgodze sie, jest to nazwa obrazliwa i nie bede tego tolerowal, jest regulamin i powinno sie go przestrzegać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 16 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Debil_(album) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 https://pl.m.wiktionary.org/wiki/debil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 16 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Debil_(album)marshall daruj sobie takie tłumaczenie, niestety nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 No to kogo ja obraziłem ta nazwa planety ?? Debil czy down to nazwy choroby więc nie widzę przeszkód żebym mogł je sobie zastosować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Bahhh nie ma się czego czepić to pierdół zaczynaja się czepiać. Edytowane 17 Lipca 2019 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 No to kogo ja obraziłem ta nazwa planety ?? Debil czy down to nazwy choroby więc nie widzę przeszkód żebym mogł je sobie zastosować....Prosze przeczytac całą zawartość, a nie wyrywkowo.Kazdy kto te planete zauwazy może się poczuć przez to dotkniety, a spamowanie kogos skanami z takiej planety to juz lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Aha.... Czyli ktos kto dostał skana jest debilem i się obraził ? Dobra rozumiem. Było można napisać najpierw PW żeby zmienić a nie banować odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 17 Lipca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 I tak zrobilem ulgowo na 24h, bo to 1 raz z pana strony i prosze na przyszlosc uwazac na takie drobnostki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi