mirai99 Napisano 18 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Próbowałem właśnie skrócić czas badań o 10 dni za tryt.Dostałem błąd "Użyj mniejszego pakietu aby zrestartować licznik skrócenia".Nie powinno być żadnego licznika, bo nigdy nie skracałem badać za tryt, a szczególnie tego badania.Mam aktywnego naukowca (-30% czasu badań), był aktywny kiedy zaczynałem badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Almerka Napisano 18 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 może badanie trwa krócej niż 10 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 340+ godzin zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 18 Czerwca 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Nie mozna od razu wziąść pakietu 10 dniowego, tak samo jak i nie mozna wziąść mniejszego pakietu jak sie juz wzielo wiekszy od poprzedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi