Niucek Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Przez kogo i za co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Przeze mnie Za to "jeszcze mnie retard flotą straszy heee" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmijka1982 Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 mi to on nie przeszkadza ale fakt faktem jest chamski ten drugi tez ma zapedy chamizny revege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niucek Napisano 29 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Nebu przygrałeś szeryfa jak talalajeszcze wbiles mi ostrzezenie za temat z cyklicznym gdzie leo sam pytal o co kamanidz pan w ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Temat cyklicznego to dzial odwolań i ma swoje zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niucek Napisano 29 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 no fakt mogłem zadzwonić na stacjonarny i wyjasnic to bym warna nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 29 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Dział odwołań to dział do kontaktu gracza zbanowanego z administracją gry a nie Hydepark i za to poleciało ostrzeżenie po moim ostatnim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi