MOCZAR Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 Szkoda że w ten sposób Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KMueller Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 Ale ma Pancerników, ciekawe skąd wziął na nie surowce Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winiu Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 Ale ma Pancerników, ciekawe skąd wziął na nie surowce Gratulacje ukrodł skubaniec !! Graty lameczko , łady procent MOCZAR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gentelman Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 O kryste panie ! Moczar jak mogłeś!? Gratki MOCZAR 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOCZAR Posted May 8, 2019 Author Report Share Posted May 8, 2019 Jak mogłem?Normalnie lotka Lot na 10%Oczekiwanie na 12 i bum A jak mogłem tak z innej stronyTo gra mi pozwoliła I mam nadzieję że ARAB się odpaliodwoła i będę uważał że słusznie robi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KMueller Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 Jak mogłem?I mam nadzieję że ARAB się odpaliodwoła i będę uważał że słusznie robiOdwoła od czego? Czas ochrony się skończył.Zaraz zaraz, czy właśnie się przyznałeś do czegoś niedozwolonego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marshall Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Ochrona to powinna być adekwatna do czasu wyłączenia serwera. Nie działa 4 miesiące ? To i ochrona tyle samo chyba że gracz się zaloguje z czym będzie się wiązało wyłączenie ochrony wątpię że arab codziennie patrzył czy przypadkiem serwer nie ruszył MOCZAR and Drop 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drop Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 (edited) Napisano dziś, 08:18Ochrona to powinna być adekwatna do czasu wyłączenia serwera. Nie działa 4 miesiące ? To i ochrona tyle samo chyba że gracz się zaloguje z czym będzie się wiązało wyłączenie ochrony wątpię że arab codziennie patrzył czy przypadkiem serwer nie ruszył Tu marshall ma rację.Serwer nie działał, ktoś go kupił, włączył i hulaj dusza. Była gdzieś informacja chyba na SB tylko, że urlopy powłączane na ileś tam dni.Później że zmieniają na 48h.Pozdejmowane urlopy i .... Nagle pojawili się zainteresowani SGO itp. Pytania same się nasuwają.Pozdrawiam edit.Urlop powinien zejść dopiero po 50 dniach Edited May 10, 2019 by braus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KMueller Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 Tu marshall ma rację.Serwer nie działał, ktoś go kupił, włączył i hulaj dusza. Była gdzieś informacja chyba na SB tylko, że urlopy powłączane na ileś tam dni.Później że zmieniają na 48h.Pozdejmowane urlopy i .... Nagle pojawili się zainteresowani SGO itp. Pytania same się nasuwają.Pozdrawiam edit.Urlop powinien zejść dopiero po 50 dniachJesteś źle poinformowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drop Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 (edited) Na forum brak inormacji - jakiejkolwiek na temat czasu blokady na ataki i kiedy będzie zdjęta.Była na SB, owszem. I jeszcze chyba że 10k maili było wysłane Edited May 10, 2019 by braus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts