mirai99 Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Zrobiłem atak na ponad 6.000.000%, jednak system nie zaliczył mi zadania (Wykonaj atak na co najmniej 1.000.000%.)W statystykach serwera mam prawidłowo sumę ataków na ~7.000.000%, ale w statystykach zadań mam (Ilość wygranych na co najmniej 5.000.000%: 0) Agresor wygrał bitwę! Agresor stracił 249.893.534.000 jednostek.Obrońca stracił 867.398.560.600 jednostek.Na tych współrzędnych znajduje się teraz 340.446.465.900 Metal i 273.274.968.600 Kryształ.Prawdopodobienstwo powstania ksiezyca: 20% (6.137.214%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Statystyki ekspedycji odświeżane są raz dziennie, ostatnie przeliczenie: 04.05.2019 7:17:34Kiros musi to ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 7 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 To jest flota, nie ekspedycja.Bitwa odbyła się: 05-05 18:08:21, a więc po przeliczeniu, które było 3 dni temu.To by się zgadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 To jest flota, nie ekspedycja. Bitwa odbyła się: 05-05 18:08:21, a więc po przeliczeniu, które było 3 dni temu. To by się zgadzało.To co podałem, to jest godzina podliczenia wszystkich statystyk w dziale zadania.Twój atak miał miejsce 5.05, a podliczenie 4.05.Poczekaj cierpliwie, Kiros to ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gentelman Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Miral99, może głupio zapytam , ale robiłeś ten atak na sobie czy na jakimś innym obrońcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 7 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Innym, znalazłem małą flotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gentelman Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 A próbowałeś jeszcze raz zrobić taki %? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 7 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 (edytowane) Nie, flot nie ma za bardzo.Pozatym KMueller znalazł, że się podliczenia nie robią od 3 dni.EDIT: nawet lepiej, na moim koncie to wygląda tak:Statystyki ekspedycji odświeżane są raz dziennie, ostatnie przeliczenie: 01.01.1970 1:00:00 Edytowane 7 Maja 2019 przez mirai99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gentelman Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Okey , czyli wina leży po stronie systemowej. Bład naprawimy Już piszę do Kirosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Prosze sprawdzic jeszcze raz, przeoczylem pewna sprawe ale teraz powinno juz dzialac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 7 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Dalej oczekuje na wykonanie, dalej 1.1.1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mi w ogóle nie akutalizuje statystyk dotyczących flot w zakładce zadania, nie wspominając już że samych zadań też nie zalicza... chyba to jest masowy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Prosze sprawdzic jeszcze raz, przeoczylem pewna sprawe ale teraz powinno juz dzialac. pozdrawiam Mi w ogóle nie akutalizuje statystyk dotyczących flot w zakładce zadania, nie wspominając już że samych zadań też nie zalicza... chyba to jest masowy problemDawniej statystyki aktualizowaly się na bieżąco, punkty co godzinę, rekordy raz na dobę o 6rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Mi się nie aktualizuje, a czekam już z tydzień (U10) jeszcze za czasó deusxa am ten problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai99 Napisano 7 Maja 2019 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 (edytowane) Kiros znalazł problem i mi zaliczyło zadanie jak i statystyki zadań. Edytowane 7 Maja 2019 przez mirai99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Po dlugich poszukiwaniach otrzymalem od jednego gracza ze weszlo, to znaczy ze i u innych tez powinno, w razie czego prosze pisac. Dawniej statystyki aktualizowaly się na bieżąco, punkty co godzinę, rekordy raz na dobę o 6rano.Tez bede to konfigurowal, ale jak widzisz byly inne jeszcze problemy ktore by temu jeszcze nie zaradzily. W przyszlosci bedzie liczone co godzine a ekspedycja raz lub dwa na dobe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 7 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2019 Po dlugich poszukiwaniach otrzymalem od jednego gracza ze weszlo, to znaczy ze i u innych tez powinno, w razie czego prosze pisac. Tez bede to konfigurowal, ale jak widzisz byly inne jeszcze problemy ktore by temu jeszcze nie zaradzily. W przyszlosci bedzie liczone co godzine a ekspedycja raz lub dwa na dobe Pozdrawiam Czaje, jeszcze mnóstwo pracy przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi