kiros Napisano 27 Kwietnia 2019 Zgłoszenie Napisano 27 Kwietnia 2019 Witam,chcę was poprośić o jeszcze trochę cierpliwości żebym mógł ruszyć z serewerem, potrzebuje troche czasu aby pozałatwiać kilka swoich spraw i później wezmę się do roboty. Pozdrawiam
kiros Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Kwietnia 2019 hejka,1. tak backup obowiazkowo2. tak wroci i mysle jeszcze nad innymi konkursami (tutaj moze jakies pomysly?)3. bede nad tym pracowal4. Leonardo pisal cos, ale jeszcze nie mam odpowiedzi na moje pytanie, nebu sie jeszcze nie zglaszal (poczekamy zobaczymy moze ktos nowy zawita)
kiros Napisano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Kwietnia 2019 Podasz godzinę o której ruszy?tak bedzie blokada
kiros Napisano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Kwietnia 2019 To niezła odpowiedź xDDwybacz, ale to bylo na szybko wczoraj z telefonu, mialem na mysli to co "KMueller" i nie pomyslalem.Nie bedzie podawany zaden czas startu, tylko wlasnie jak serwer ruszy to najpierw z blokada ataku na pewien czas zeby ci co dotra pozniej nie mieli przykrej niespodzianki
ZSRR Napisano 6 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Maja 2019 Deusx sprzedał serwer?Jak serwer był off, na starym hoście wisiała oferta sprzedaży gry i forum wraz z logami
Rekomendowane odpowiedzi