KMueller Napisano 20 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Witam, ja KMueller obrażałem w dniu dzisiejszym użytkownika Drop_Shot na SB.Proszę o łagodny wymiar kary, to się więcej nie powtórzy.Poniosło mnie, prowokuje każdego, ponadto na tym koncie siedzi więcej niż jedna osoba, to chyba zasiadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon Napisano 20 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Proszę o łagodny wymiar kary, to się więcej nie powtórzy. @ Ślązak : (20 lipiec 2018 - 23:58) @marshall czopki mu szkodzą, czas na coś większego no wytrzymał ile?4 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 20 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2018 Przepraszam, czym Cię tutaj obraziłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Nie mam dostępu do archiwum więc nie wiem w jaki sposób obraziłeś Dropa. Co do jego samej osoby jest dość specyficzna a czy jego/jej konto użytkuje kilka osób nie jesteśmy w stanie tego zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Nie jesteście? Raz pisze jako chłop, raz jako kobieta. To świadczy o tym że uzytkuje to konto przynajmniej 2 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 to tylko twoje domysły.Mogę pisac jako kosmitka i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Nie to nie domysły a fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 no i co?pokaż mi pkt. reg. forum, że trzeba zdefiniowac płec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 skoro Catalyst stwierdza, że są to fakty, to mamy miejsce ze złamaniem punktu regulaminu:4.1. Każdy użytkownik może posiadać tylko i wyłącznie jedno konto na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Najlepiej po prostu nie zwracajcie uwagi na to co ono pisze i problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Witam, ja KMueller obrażałem w dniu dzisiejszym użytkownika Drop_Shot na SB.Proszę o łagodny wymiar kary, to się więcej nie powtórzy.Poniosło mnie, prowokuje każdego, ponadto na tym koncie siedzi więcej niż jedna osoba, to chyba zasiadanie? Napisz mnie tu czym go obraziłeś bo się mnie szukać nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Napisz mnie tu czym go obraziłeś bo się mnie szukać nie chce Leoś, drugi raz mi to przez gardło nie przejdzie Przepraszam. Nie będę się już do tego omo nie wiadomo odzywał. Totalna ignorancja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Ty Leoś co Ty odpier*alasz? 48h Bana za stwierdzenie prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 21 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 to po co tworzyłeś ten temat, skoro Ci nie pasuje ban? sam siebie wkopałeś a teraz pretensje do leona Leon dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 22 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 to po co tworzyłeś ten temat, skoro Ci nie pasuje ban? sam siebie wkopałeś a teraz pretensje do leona Dokładnie sam się podkablowałeś ja bym pewnie nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi