EsteMoria Napisano 16 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2018 (edytowane) Witam. ----> VanDeMonium & zgredekgm --->> s10 Zgłaszam grę z jednego IP (czasem), ponieważ kiedy przychodzę do domu kolegi, który zaczyna dopiero grę, loguję się na moje konto u niego w PC używając tej samej przeglądarki, tłumacząc, pokazując i pomagając mu na przykładzie mojego imperium....=P Edytowane 17 Lipca 2018 przez EsteMoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoś gre z 1ip poprzez zakładkę w grze "gra z jednego ip" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 no nie.... jednak można mnie czymś tu jeszcze zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi