Winiu Napisano 27 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Maja 2018 Nasz nick: WiniuTreść blokady: MultikontoNick SGO, który nałożył bana: DeusxSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Witam, nadal nie zapomniałem o nieprawidłowym zbanowaniu mnie za multikonto przez administratora i cały czas postanawiam walczyć.Piszę odwołanie po raz 3 , i tym razem powołam się na nowe przepisy - RODO GDPR/RODOArtykuł 151. Osoba, której dane dotyczą, (...) jest uprawniona do uzyskania dostępu do nich (...).3. Administrator dostarcza osobie, której dane dotyczą, kopię danych osobowych podlegających przetwarzaniu. (...) Jeżeli osoba, której dane dotyczą, zwraca się o kopię drogą elektroniczną i jeżeli nie zaznaczy inaczej, informacji udziela się powszechnie stosowaną drogą elektroniczną. (63) Każda osoba fizyczna powinna mieć prawo dostępu do zebranych danych jej dotyczących oraz powinna mieć możliwość łatwego wykonywania tego prawa w rozsądnych odstępach czasu, by mieć świadomość przetwarzania i móc zweryfikować zgodność przetwarzania z prawem. Przysługuje mi prawo do dostępu do adresu IP , logowań. Proszę więc po raz kolejny administrację o udostępnienie mi logowań graczy Winiu i Imper z dni 01.02.2018r - 01.03.2018r. Pozdrawiam. Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 27 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Maja 2018 Winiu prawo niedziała wstecz dałeś dupska i tyle nie rozumiem poco z setny raz nawijać to samo Cytuj
Winiu Napisano 28 Maja 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 28 Maja 2018 Może po to że czuję się oszukany i nadal chce udowodnić iż nie posiadalem multikonta? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi