Szybki Napisano 25 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Witam,Propozycja by w zakłace "Historia dzisiejszych twoich lotów" we flocie na samym dole dodac sume zrabowanych surowców. tak by miec taki szybki podglad ile danego dnia zarobilismy i mozna tam jeszcze dodac kolumne "Spalanie" i w tej kolumnie dodac ile wydalismy deutery na przelot floty Bedzie to taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 25 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Jestem jak najbardziej zaZawsze mi brakowało podsumowania w tej zakładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Super pomysł! Przyda się takie podsumowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andragon Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Genialne w swojej prostocie a miłe dla oka - jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gentelman Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 Bardzo fajne rozwiązanie , jestem jak najbardziej za wprowadzeniem tego Herhor prosimy o wypowiedź w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) kolejna rzecz której wprowadzenie by zajęło maksymalnie godzinę, ale pewnie przyjdzie herhor i powie, że wymaga to mnóstwo pracy i "przepisywania" i być może doczekacie się tego na u11, albo i nie PS: pomysł popieram @EDITPS 2: mi się już udało to zrobić (napisane w 27 minut + 5 minut testów na u7), więc kity że to za długo trwa aby to na szybko wprowadzić nie przejdą.Jak administracja się zgodzi, to udostępnię moje rozwiązanie dla ludzi Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalejownik Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 No to jak wszyscy są za i da się to zrobić. BA! Nawet już jest zrobione, to co może pójść nie tak? Popieram pomysł na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 ale pewnie przyjdzie herhor i powie, że wymaga to mnóstwo pracy i "przepisywania" i być może doczekacie się tego na u11, albo i nie Nigdy nie pisz o kimś "PEWNIE" (co on powie), jeśli kompletnie tej osoby nie znasz. Herhor przychodzi i napisze: JA RÓWNIEŻ JESTEM ZA TYM POMYSŁEMPomysł ten, nie jest nowym pomysłem i jest w realizacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Pomysł jest w realizacji, ale to nie jest takie proste, wymaga ono dużo pracy ze strony administracjii jak i kilku tygodni testów. Dlatego zobaczycie to dopiero na u11. Pozdrawiam, jasnowidz winiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi