Dusha Napisano 24 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jak w temacie proponuje wprowadzić do sklepu opcję "Skróć aktualne badanie " : - o 1 Dni xxx Astat- o 3 Dni xxx Astat- o 5 Dni xxx Astat Cena do ustalenia głównie przez Administracje Myślę że to nie głupi pomysł , jest skracanie Czasu badań ale trytem , a nie każdy mysle ma czas na latanie ciągle ekspedycjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthureos Napisano 24 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2018 Jestem na nie. Chcesz skracać badania kup tryt z giełdy. Skracanie badan trytem to jeden z głównych powodów kupna trytu bez tego giełda umrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 25 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Nie zbyt dobra opcja.lepiej jak by mozna bylo w ten sposob skracac czas budowy wszystkich budynkow na ksiezycach rowniez. stabilo dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 25 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2018 Jak w temacie proponuje wprowadzić do sklepu opcję "Skróć aktualne badanie " : - o 1 Dni xxx Astat- o 3 Dni xxx Astat- o 5 Dni xxx Astat Cena do ustalenia głównie przez Administracje Myślę że to nie głupi pomysł , jest skracanie Czasu badań ale trytem , a nie każdy mysle ma czas na latanie ciągle ekspedycjami Administracja nie bierze w ogóle takiej możliwości pod uwagę. Czyli pomysł na nie. Nie zbyt dobra opcja.lepiej jak by mozna bylo w ten sposob skracac czas budowy wszystkich budynkow na ksiezycach rowniez. Twoja opcja co do budynków na księżycu, jest bardzo prawdopodobna już na U11.Trwają przygotowania i będą testy w tym kierunku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Dlaczego by tego nie wdrozyc na U10??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 bo tryt stanie się bezwartościowy i ekspedycje stracą sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ANOREXIA Napisano 27 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Odniosłem sie do wypowiedzi Herhora.Czyli mozliwosc przyśpieszania budowy budynkow na monach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi