ANOREXIA Napisano 30 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Nasz nick:ANOREXIATreść blokady:Wystawianie ofert "Spam"w handlarzuNick SGO, który nałożył bana:HerhorSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:dlaczego dostałem bana za wystawienie wielu ofert sprzedaży Trytu??gdzie w regulaminie jest punkt który określa ilość ofert że został on naruszony?. proszę o konstruktywną odpowiedź... Cytuj
nebu Napisano 30 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 tabela kar pkt 7. 7. Kultura, spam i pozostałe normy Wulgarne wiadomości, Nick, awatar, nazwa planety, nazwa sojuszu, Tag sojuszu, treść strony zewnętrznej sojuszu - 1 do 3 dni Groźby dot. realnego życia - 14 dni Wystawianie ofert "spam" w handlarzu(giełda) - 3 dni Cytuj
ANOREXIA Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Regulamin znam;)Ale gdzie są jakieś granice?że to jest uznawane za spam??? Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 30 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Interpretacja regulaminu należy do SGO danego uni skoro ten uznał ze to spam to jet spam to nad czym tu debatować ?? Oczywiście Herkor podejmie decyzję co do odwołania, a moja opinia jest tylko moim skromnym zdaniem i nie należy wyciągać z niej pochopnych wniosków Cytuj
ANOREXIA Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 (edytowane) Debatować trzeba bo po to jest ten temat założony;)od interpretacji powiadasz...czyli nawet każdą wiadomość można potraktować jako Spam...dziękuje bardzo za wyczerpującą odpowiedz...Szkoda że na takich błahych sprawach tracą gracze...uczciwi gracze... Edytowane 30 Marca 2018 przez ANOREXIA Cytuj
Herhor Napisano 30 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Wstawiasz na Giełdę oferty Trytu co kilka sekundy w ilościach 1000 i 2000 szt. Moja interpretacja: SPAM w HandlarzuNebu powyżej, wstawił Ci odnośnik z tabeli kart pkt 7. Znając b.dobrze regulamin, (o czym wspominasz) proszę się do niego jeszcze dostosować. Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt Wielkanocnych. Cytuj
ANOREXIA Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Po to jest giełda Trytu żeby wystawiać różne oferty...bo nie każdy kupi duże ilości...w tym przykładzie to widać...pomimo że jeden gracz kupił;)co innego jak bym wystawił 100 takich ofert;)oczywiście decyzja należy do SGO co z tym robi... Cytuj
ANOREXIA Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Wstawiasz na Giełdę oferty co kilka sekundy w ilościach 1000 i 2000 szt.Moja interpretacja SPAM w HandlarzuTo chyba normalne że jak wystawiam każdą jedną ofertę po kolei to będą odstępy sekundowe;) Cytuj
ANOREXIA Napisano 30 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Marca 2018 Wstawiasz na Giełdę oferty co kilka sekundy w ilościach 1000 i 2000 szt.Moja interpretacja: SPAM w Handlarzu Nebu powyżej, wstawił Ci odnośnik z tabeli kart pkt 7. Znając b.dobrze regulamin, (o czym wspominasz) proszę się do niego jeszcze dostosować. Pozdrawiam i życzę wesołych Świąt Wielkanocnych.Dziękuje bardzo za rozstrzygnięcie...od razu trzeba było napisać że decyzji nie zmienisz...mniej straconego czasu i żadnego problemu. Cytuj
deusx Napisano 31 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Marca 2018 Decyzją obu Administratorów zdejmujemy blokadę. Leon dodał reakcję 1 Cytuj
ANOREXIA Napisano 1 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Kwietnia 2018 Dziekuje bardzo za rozwiazanie zaistnialej sytuacji.Wesolych Świąt.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi