Pitbull Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Jak w temacie-oddam konto uni10 Nick na uni10--Skalpel miejsce jakies tamflota jakas tam Pisac prosze tutaj osoby które zainteresowane.Po tygodniu rozpatrze zgłoszenia,o ile takie beda . pozdr Skalpel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avenger Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Jak nie ma chetnych to ja sie zglaszam na u10 nie mam konta ani nie mialem jak bylbys zainteresowany oddaniem daj znaka na PW. Gralem wczesniej na u7 i troche na u8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Cześć. Po długiej przerwie chciałbym wrócić do gry. Swoje lata gry spędziłem na uni2 gdzie coś tam grałem. Jeśli chodzi o doświadczenie wystarczy przejrzeć ST uni2. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu. Winiu i Supreme dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 12 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 : O Catalyst, co Ty tutaj robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pitbull Napisano 16 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 konto oddane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 16 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2018 to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi