Dusha Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Nasz nick: DushaTreść blokady: BashNick SGO, który nałożył bana: MaximinusSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Proszę mi panie Administratorze przedstawić w którym z ataków przekroczyłem limit , bo jakoś sobie nie przypominam abym przekroczył liczbę ataków na jednego gracza , jedną planete księzyc powyzej 6 ataków ... Edytowane 20 Lutego 2018 przez Dusha
Herhor Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 §5 Bash2. Maksymalnie dopuszcza się 6 agresywnych misji na jedną planetę oraz 6 agresywnych misji na dany księżyc w ciągu doby. Zasada ta nie dotyczy ataków na konta nieaktywne ponad 7 dni.2.1. Łącznie dopuszcza się 20 ataków na użytkownika oraz maksymalnie można zniszczyć 4 księżyce graczowi w ciągu doby.3. Przekroczenie wyżej opisanych limitów jest traktowane jako bash. Zgodnie z powyższym §5 blokada konta pozostaje. Ponadto nakładam na Pana, zwrot zrabowanych surowców atakowanemu, w ciągu 72 godzin po zniesieniu blokady konta.Jeśli się Pan z tego nakazu nie wywiąże, nałożę 7 dni dalszej blokady konta. Z szacunkiem pozdrawiam.
Dusha Napisano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 2.1. Łącznie dopuszcza się 20 ataków na użytkownika oraz maksymalnie można zniszczyć 4 księżyce graczowi w ciągu doby. Aaaa no to teraz pasuje , szkoda tylko że wcześniej o tym nie wiedziałem ,,, gdzie ten regulamin gry jest bo nie umiem go na forum znaleść ... Można prosić o skrócenie do dwóch dni z racji tego iż zrobiłem to nie świadomie ? ) Proszę o pw wraz z ilością tych surowców ...
Herhor Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 O ile zobowiązuje się Pan, do natychmiastowego zwrotu zrabowanych surowców, po zniesieniu blokady. Blokada zostanie skrócona Oczekuje Pańskiej decyzji.
Dusha Napisano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Tak oddam ;pp tylko proszę o raporty zebym wiedzial ile tego oddać Edytowane 20 Lutego 2018 przez Dusha
Herhor Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 Oto lista surowców do zwrotu.Zgodnie z Pańską prośbą, zamieniam blokadę konta z 72h do 48h. Pozdrawiam
Dusha Napisano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) okej zaraz przelicze i sobie zapisze ile tego mam oddać ;pppo banie napisze w grze co to był jeszcze za gracz heheh bo juz nie pamietam surka policzona , dziękuję za skrócenie kary Edytowane 20 Lutego 2018 przez Dusha
Andragon Napisano 21 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2018 (edytowane) Dusha ty zachłanny Ty Oddaj oddaj bo nudno bez Ciebie Edytowane 21 Lutego 2018 przez Andragon
Herhor Napisano 21 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2018 Sprawę uważam za załatwioną i zamykam temat.
Rekomendowane odpowiedzi