Herhor Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Oddam za darmo w dobre ręce, własne konto na U10.Konto zajmuje obecnie w statystykach TOP7 oraz dobrą porcje Astatów i nie tylko. Chętnych proszę o zgłoszenia oraz mały opis doświadczenia w grze.Do tygodnia wybiorę nowego właściciela i przekaże mu konto, po przez PW na forum. Pozdrawiam P.SZgłoszenia proszę kierować tylko i wyłącznie oficjalnie w obecnym dziale.Zgłoszenia kandydatury na konto po przez PW, nie będą przyjmowane. Dziękuję za zrozumienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 mi daj, mi daj prose ja umiem grać nawet kiedyś ukończyłem ogama A zapomniałem ze SGO tam jestem to nie mogę przejąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieBoNie Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Moje osiągnięcie, to kilka zbanowanych kont za handel. Nadaję się? stabilo dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuD Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) h Edytowane 20 Lutego 2018 przez DuD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stabilo Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Kolejka się ustawiła, jeden ukończył ogajma ( całego) a drugi handlarz kont. Niezła śmietanka.Ja mam znowu doświadczenie w warcabach i w pasjansie , chyba się też nadaję. I ogółem przepraszam że tak powiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anetka Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) Oddaj mojemu mężulkowi, odczepi się od mojego konta To taki żart jakby ktoś nie wiedział, szkoda tylko że jeden taki Pan wziął na serio Edytowane 20 Lutego 2018 przez Anetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 (edytowane) też się zgłaszam - u8 top 1,- kilka ST,- pod koniec jak "oddawałem" konto było ok 300 000 000 000 000 pkt (110 kkkk budynki, 190 kkkk flota)- ok 40 000 ekspedycji,- ok 20 000 ataków farmiących, Edytowane 20 Lutego 2018 przez BeRnI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 a ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 20 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Ja wezmę bo moje na banie xD hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Witam, konto zostało przekazane nowemu właścicielowi. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi