Freddie Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Czy mógłby ktoś wytłumaczyć mi niektóre zadania? A mianowicie: Użyj falangi ponad 1000 razy. Naucz się łapania floty przeciwnika. Wielorazowe używanie falangi ma na celu rozpoznanie momentu zawrócenia floty (zniknięcia floty z radarów). Dzięki temu jest możliwe bardzo dokładne obliczenie czasu powrotu floty.czy mam tutaj użyć falangi aż 1000 razy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Tak dokładnie 1000 razy.Najlepiej otworzyć w nowej zakladce i odświeżać 1000 x Freddie dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freddie Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 dzięki A wiesz coś na temat tego drugiego zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare90 Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 pff autoklikacz i ogien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rajan Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 no dobra a co mi grozi jeśli mam taki komunikat : Wykorzystałeś naszą tolerancję, twoje konto zostanie poddane weryfikacji przez administrację w celu ustalenia uczciwości gry. ? przyblokują mnie? czy to tylko taka procedura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 hah, to trochę poczekasz aż deusx Cię odblokuje przypuszczam że sporo osób przy robieniu tego trochę bezsensownego zadania otrzymuje ten komuniakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Freddie Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 a wiecie o co chodzi w zadaniu Wykonaj atak na co najmniej 1.000.000%.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare90 Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Polecam wrócić do podstawówki i nauczyć się czytania ze zrozumieniem. Jak można nie kumać prostej rzeczy ? Bez urazy ale mój 6 letni syn się zaśmiał.Polecam pograć w bierki, chociaż przy takiej rozkiminie może być to zbyt trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blokada_przez_kiros Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Witam, może by tak rozbudować zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwator Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Też o tym myślałem , na 5 dobijam do 500 badań , a nagrody żadnej , sorki że myślę tylko o swoich czterech literach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
William Wallace Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 Pewnie ,że można nowe zadania nowe wyzwania troche nowej motywacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREGx Napisano 20 Grudnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2019 (edytowane) no pewnie że tak... na ó8 już tak ch... wieje że zapisałem sie na unię testową * ch... łodem, panowie chłodem, a nie żadnym ch... , żebym bana na forum nie dostał Edytowane 20 Grudnia 2019 przez GREGx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi