Herhor Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Zgłaszam błąd w grze: 1. Mimo zakupu oficera "Naukowiec", jest on nieaktywny na U 10 jak i również na U 7, którego też tam sprawdziłem. 2. Dokładam błąd w oficerze: "Geolog" na U7 - wykupiony lecz nieaktywny. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Herhor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 u mnie na u10 się załączył normalnie i widzę że dalej jest aktywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 poinformowałem czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxenPowraca Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Podpinam się do postu gdyż u mnie również po zakupie nie skrócił czasu badania :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 naukowiec skraca czas badania tylko przed jego rozpoczęciem gdy się go włączy podczas badania to nie daje żadnego efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 16 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) naukowiec skraca czas badania tylko przed jego rozpoczęciem gdy się go włączy podczas badania to nie daje żadnego efektu speriz właśnie o tym mowa. Przed rozpoczęciem, przed spieriz.Ale np. Geolog na U7, również nie jest aktywny - akurat sprawdzałem. Tak wygląda aktywowany oficer:Produkcja surowców (Geolog aktywny) Niestety tego właśnie nie ma ani przy Geologu ani przy Naukowcu, mimo wykupionych oficerów na U7.Natomiast na U10 mam problem tylko z Naukowcem. Geolog jest aktywny. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez Herhor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi