Leonardo_da_Vinci Napisano 30 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jako iż administracja dysponuje wolnymi surowcami a dokładnie deuterkiem ( znalezionym w wykopaliskach niedaleko domu czerwonego ) ogłaszam mały konkursik, co by było wesoło. A wiec jutro między 10 a 12 oraz po południu o jeszcze nie określonej porze zostanie rozesłane na pozycje zajmowane przez idlaków, 5 transportów po 250 000 000 000 deu. Wiem nie jest to dużo ale zawsze coś ( więcej ni ma wykopaliska koło domu czerwonego dopiero ruszyły ) jak ktoś dopiero zaczął to mu podejdzie jak zdrowie. Także jak komuś by się chciało to może se polatać Na konec dodam iż każdy idlak w innej gali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 oho, ktoś tu awans dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 30 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Jako iż administracja dysponuje wolnymi surowcami a dokładnie deuterkiem ( znalezionym w wykopaliskach niedaleko domu czerwonego ) ogłaszam mały konkursik, co by było wesoło. A wiec jutro między 10 a 12 oraz po południu o jeszcze nie określonej porze zostanie rozesłane na pozycje zajmowane przez idlaków, 5 transportów po 250 000 000 000 deu. Wiem nie jest to dużo ale zawsze coś ( więcej ni ma wykopaliska koło domu czerwonego dopiero ruszyły ) jak ktoś dopiero zaczął to mu podejdzie jak zdrowie. Także jak komuś by się chciało to może se polatać Na konec dodam iż każdy idlak w innej gali .......................... wycofałem poprzedni wpis. Przepraszam Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Herhor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Witam, dziś powtórka szukajcie surowców po 21 na idlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi