Winiu Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jak juz pisałem, deusx zrobił ch.. nie gre, nic sie nie zmieniło, wiary gra w ch.. mało wiec nie widze sensu grania tutaj bo po co ? aktywnie gra moze z 20 osób, pewnie nawet nie. Konto: TOP - 3 BADANIA - 8FLOTA - 1 Konto przygotowane pod expedycje - jutro rano 19 lvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Winiu ja wezmę konto od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 a ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0ne Napisano 17 Maja 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2019 aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2019 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2019 jakim prawem ty miałeś top 1 flote? faktycznie, gra musiała zdechnąć w tym roku, bo to nie do pomyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi