Czarny93 Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Witam! Tak jak w temacie chetnie powrocil bym do gry, gralem tu kiedys bardzo aktywnie. Przepraszam za brak pl znakow, ale mam angielskiego laptopa i obecnie jestem w UK i na chwile obecna nie mam mozliwosci wyslania sms-a aby przejac konto, wiec gdyby sie jakies znalazlo to bardzo bym prosil I odnosnie gry, ktore universa sa teraz najaktywniejsze? Na ktorym jest obecnie najwieksza rywalizacja? Bo zamierzam grac aktywnie flota, wiec wole omijac universa gdzie sa po 2-3 ogromne floty nie do ruszenia i tyle I jak sie trzyma gra? Gorzej/lepiej niz 2 lata temu? Czy podobnie? Gralem w okresie kiedy weszly szperacze i Tryt do gry. Duzo od tamtego czasu sie zmienilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 22 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 No siema ja tam Cie pamietam Co do unii, na kazdej unii są duże floty... tydzien temu wyszło Uni 10 więc tam dopiero się to wszystko rozrasta.Co do samej gry i pytania czy jest lepiej niż 2 lata temu. To zależy jak patrzeć, deus gra sie interesuje jak ateista kościołem.Kilka osób gra ale to tylko takie klikanie i czasem złom jak ktoś coś postawi. Czy dużo sie zmieniło ? NIC I tu właśnie wracamy do punktu wyjścia sprzed 2 lat kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi