Revenge ツ Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Jak w temacie. Dlaczego nie moge wysyłać wiadomości oraz dlaczego nie mogę tworzyć tematów ... ile można się prosić ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) bo jesteś w grupie "spammer" albo "oczekujący na aktywację", nie można nawet na Twój profil wejść a po wejściu w profil: Nie masz uprawnień do tego![#10246.1] Ten użytkownik nie jest aktywny. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Wiem o tym Czekam tydzien az to zdejmą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Wiem o tym Czekam tydzien az to zdejmą ... Miałem to samo i z tego co się orientuje, administrator sam był taką sytuacją zaskoczony ale naprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seerky Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 jo mom to somo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Sam nałożyłem i nie ściągnę bo nie chce ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Jak w temacie. Dlaczego nie moge wysyłać wiadomości oraz dlaczego nie mogę tworzyć tematów ... ile można się prosić ? ... A to Ty masz relaks Ja miałem inny problem, wymagający naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Sam nałożyłem i nie ściągnę bo nie chce ściągnąć Lepiej powiedz ze nie umiesz bo deus CI nie ufa i nie dal Ci takich praw Jestes tylko siłą wykonawczą a zdejmować ma on ... Czyli tak czy siak nie wiem co tu robisz Dusha dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 A tu jakoś temat założyłeś cud?? Co robię pilnuje porządku i jak widzę Twoje zachowanie to sorki ale to ja nie wiem co Ty tu robisz. Wyzwiska na deauxa, nebu taki i taki a ta gra to g... , syf, itd itp... wszystko musi być po Twojej myśli bo jak nie to ja wam pokażę... Wszystko co administracja zrobi to złe, niedobre, fuj, ile można ?? Krytyka owszem ale konstruktywna ja też się czasami mylę dam bana potem ściągam. Desux jak jest każdy wie ale czy to was upoważnia do wyzwisk w jego kierunku ?? Macie tu niektórzy niezdrowe emocje z Tobą na czele jako głównego prowokatora szanowny Panie Niewidzialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Jeszcze deusa tu nie obrazilem na tym forum, a obiektywna opinia jaki jest jest dopuszczalna. Mimo to nie wiem co jest takiego w wysylaniu prywatnych wiadomosci? Wiesz ze takie powiedzenie jest ze "wyzej srasz jak tylek masz"? - mania wielkosci cie przerasta? To baw sie dalej w te klocki. Pracuj ze swoim "panem", szefem za marne 1000 astat. Tylko nie zapomnij wie doprosic po pol roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Twój post określę jednym słowem, mianowicie dno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi