marysiu Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Zdarza się Wam czasem pograć w jakieś gry niepierwszej młodości, typu DSJ, albo nawet coś młodszego? Ja ostatnio pograłem sobie w Heroes III, choć wiem, że jakiś czas temu wyszła wersja "HD", nieco odświeżona. Kultowa strategia. , tak jak Starcraft itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgo Napisano 25 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Ja nie gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 A ja często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Stronghold HD ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Gram aktualnie wHoMM3 HOTA w Multiplayerze Heroes 3 HOTA >>>>>>>>>>>>>>> HD edition Tury jednoczesne, mozna pykac gierke w 1-2h 1v1 I często (co pół roku mniej więcej) mam zaskoki żeby zagrać sobie w:Diablo 2 (Battlenet)Age Of Empires 2 HD Edition (na steamie) Edytowane 26 Grudnia 2017 przez faziee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxenPowraca Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 fazzzie w H3 chętnie bym klikał swego czasu byłem wysoko na scenie w naszym śmiesznym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkotRoman Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Nie lepiej byłoby poszperać w tej sprawie troszkę w Internecie? Wydaje mi się, że to może być naprawdę dość dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dandlaaa Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Dzięki wielkie za ciekawe porady Z całą pewnością przydadzą mi się one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi