marysiu Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Grudnia 2017 Zdarza się Wam czasem pograć w jakieś gry niepierwszej młodości, typu DSJ, albo nawet coś młodszego? Ja ostatnio pograłem sobie w Heroes III, choć wiem, że jakiś czas temu wyszła wersja "HD", nieco odświeżona. Kultowa strategia. , tak jak Starcraft itp. Cytuj
faziee Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Grudnia 2017 (edytowane) Gram aktualnie wHoMM3 HOTA w Multiplayerze Heroes 3 HOTA >>>>>>>>>>>>>>> HD edition Tury jednoczesne, mozna pykac gierke w 1-2h 1v1 I często (co pół roku mniej więcej) mam zaskoki żeby zagrać sobie w:Diablo 2 (Battlenet)Age Of Empires 2 HD Edition (na steamie) Edytowane 26 Grudnia 2017 przez faziee Cytuj
AxenPowraca Napisano 26 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Grudnia 2017 fazzzie w H3 chętnie bym klikał swego czasu byłem wysoko na scenie w naszym śmiesznym kraju Cytuj
MarkotRoman Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Stycznia 2018 Nie lepiej byłoby poszperać w tej sprawie troszkę w Internecie? Wydaje mi się, że to może być naprawdę dość dobre rozwiązanie Cytuj
dandlaaa Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Maja 2018 Dzięki wielkie za ciekawe porady Z całą pewnością przydadzą mi się one Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi