marshall Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Kupował ktoś kryptowaluty ?Jak tak to proszę napisać od czego zacząć Narazie kupiłem z bratem po 5 piw i ściągamy jakiś portfel...160 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 jak masz za dużo kasy do stracenia to daj mi https://finanse.wp.pl/bitcoin-debiutuje-na-najwiekszej-gieldzie-towarowej-swiata-nowy-rekord-a-potem-ostre-spadki-6199742187857537a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 jak masz za dużo kasy do stracenia to daj mi https://finanse.wp.pl/bitcoin-debiutuje-na-najwiekszej-gieldzie-towarowej-swiata-nowy-rekord-a-potem-ostre-spadki-6199742187857537a Owszem liczę się z tym ale miesiąc temu kosztował 12 czy tam 20 tys teraz jest 65. Kto wie może dojdzie do 120 tys ? A jak nie to będziemy sprzedawac najwyżej połowę. Ryzyk fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Odezwij sie na gg lamo do mnie to Ci pojasnie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AxenPowraca Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Będzie duży krach niedługo lepiej poczekać Albo spróbować innej krypto waluty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 Wiem że będzie krach ale coś mi się wydaje że jeszcze pójdzie sporo do góry przed krachem. Na allegro koparki po 400tys się pojawiły... Czyli coś musi być na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 19 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 ^sprzedają póki ktoś jeszcze chce to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marysiu Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Jak bitcoin wchodził to napewno było warto kupić, no ale wtenczas nikt o kryptowalutach nie słyszał. Teraz jest z pewnością na nie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabryska Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Oczywiście na kryoptowalutach można całkiem nieźle zarobić. Jednak nie jest to coś, co nie jest obarczone ryzykiem jest wręcz odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narutoo Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 A może jednak lepiej byłoby się doradzić w tym temacie jakiegoś specjalisty? Moim zdaniem jest to najlepsze z możliwych rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superJasiu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Nie potrafię właśnie zrozumieć fenomenu kryptowaluty. Jakoś nie mam przekonania do takich inwestycji, pewnie kolejny ludzki wymysł, który spowoduje krach i tyle będzie z tego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 24 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Wchodzi nowa waluta https://jesuscoin.network Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isoss Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Ja w tego typu sprawach zawsze doradzam się znajomych. Według mnie jest to dobre i sprawdzone rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Kupowałem, wydobywałem trzy lata temu miałem jedną z pierwszych koparek. Straciłem, sprzęt sprzedałem, chwilę na giełdzie pograłem jakoś wyszedłem na zero. Ogólnie da się zarobić górkę pieniędzy i jutro ją stracić.To nie działa jak prawdziwa giełda, tylko sterują tym odpowiedni ludzie, robią dziwne przekręty - znikają giełdy, bankrutują, okradają je "hakerzy". Cuda, niewidy. Obyś właśnie w takie "cuda" nie trafił na swojej giełdzie.Moim zdaniem równie dobrze można iść do kasyna, podobne ryzyko i szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skiba234 Napisano 2 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2018 Myślę, że w Internecie z całą pewnością znajdą się sprawdzone informacje w tym obszarze tematycznym Warto trochę samodzielnie poszperać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi