spieriz Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Na u10 są jakieś zepsute planety, bo podobno można kolonizować 8-mki z polami > 430 a temperatura Screenów nie mam, bo nie sprawdzałem - info nie ode mnie. Tak sobie tylko piszę temat z nudów, i tak pewnie deusx nie przeczyta i nie sprawdzi problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Podpinam sie i ja...Pare osob na sb pisało ze maja planety po 450 pol i - 40, -50 stopni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 -40 i -50 jest możliwe przy tak dużej planecie, ale poniżej -50 już nie, a takie info dostałem z racji że deusx poprawi to może za 2 miesiące, to korzystajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi