Skuzi Napisano 16 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Przez lata obserwuję forum - ze względu na różnorodność okresową zachowań administratora jest to ciekawa strona do badań socjologicznych. Jednocześnie zauważyłem, że są tutaj dwa boty, które oszukały niemal wszystkich i są pewniakami do zdania testu Turinga. Mianowicie KarolRadom i Nebu. Czy przez te wszystkie lata ktoś z Was zauważył u nich jakieś emocje? Szablonowe formułki i nie wyłapywanie sensu wielu zdań pisanych do nich. Dopiero po powtarzaniu tego w postach algorytm ogarnia, że ciągle tłumaczone jest to samo i wprowadza autokorektę. Jednocześnie ich osobowość, zainteresowania jak i kompetencje wydają się identyczne. Kogokolwiek są dziełem odwalił kawał dobrej roboty - gratuluję. Zapraszam osoby postronne do skomentowania, czy tylko ja od lat odnoszę takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 16 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Co do Nebu, ogromnie się pomyliłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 co do Karola również 2x nie, panu już dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Tak naprawdę wszyscy jesteśmy botami i działamy w zmowie żeby się nie wydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Hmm raczej sie nie zgodze. Karol byl spoko bo bylem z nim w sojuszu i gadal normalnie ale mial malo czasu na gre. Co do nebu to on taki jest nudny i gburowaty i chce tylko pokazac kto tu na forum dowodzi. Bana umie dac ale zdjąc go to trzeba czekac miesiacami. Jak to spiewali "znowu w zyciu mi nie wyszło..." czyli moze na forum sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi