Herhor Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Leonardo może wytłumaczysz, za co ja zostałem zbanowany przez Ciebie na SB?!Zaczynasz traktować forum ogam, jako swój własny folwark i rozdajesz bany komu Ci się tylko podoba?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Bana dostałeś ode mnie razem ze swoim rozmówcą za brak kultury. MOCZAR dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Bana dostałeś ode mnie razem ze swoim rozmówcą za brak kultury. Proszę o cytat braku mojej kultury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 a o promowaniu posta o kupnie konta nie wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 Ban który dostałeś jakis tydzień temu jesli mas teraz to nie ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 a o promowaniu posta o kupnie konta nie wspomnę promowanie konta? Leonardo, wydaje mi się, że mylisz pewne pojęcia i to zbyt odlegle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 bana dałem ja miał być na forum za promowa nie posta o kupnie konta ,przez przypadek dałem na SB, zaraz zdejmę jednakże proszę o kulturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Ban który dostałeś jakis tydzień temu jesli mas teraz to nie ode mnie Nebu tydzień temu otrzymałem bana na SB słusznie.Moje pytanie jest do bana dzisiejszego, którego to otrzymałem niesłusznie.A jeśli Leonardo uważa inaczej, to czekam na konkretny cytat mojego dzisiejszego braku kultury.Ponadto udowodnij mi promowanie kupna konta... Edytowane 14 Grudnia 2017 przez Herhor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 14 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2017 odblokowałem temat zamykam. Każda odpowiedz w takim temacie jest jego promocją dlatego iż temat ten pojawia się jako nowy na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Przyjrzę się dokładnie wypisanym tutaj oskarżeniom, Herhor wszelkie dowody swoich twierdzeń, jak najszerszy i dokładny dodatkowy opis skargi z możliwe wszystkimi szczegółami i linkami proszę o dosłanie mi w prywatnej wiadomości na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi