Skocz do zawartości

Złom z bunkrów

Seerky

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Nie wiem czy ten pomysl juz sie pojawial ale pomyslalem sobie ze skoro tylu graczy sie bunkruje to czemu nie zrobic czegos dla flociarzy ktorzy atakuja graczy z ogromnymi bunkrami to niech maja chociaz jakies z tego korzysci typu zlomu z bunkrow.

Teraz jest na to odpowiedni moment za niby 5 dni ma byc nowe uni to moze warto o tym pomyslec.

Chcialbym aby w temacie wypowiadaly sie osoby ktore maja cos w temacie do powiedzenia a nie jakies Spamowanie.

---------------------

Sorki za jakies bledy. Post pisany z tele

Pozdro!

temat był już poruszany bardzo wiele razy.

ogólnie jest odpowiedź przez większość na nie, bo to jedynie zachęci do lotów na bunkry - a bunkier w swojej roli ma za zadanie odstraszyć agresora, a nie go zachęcić do ataku.

za niby 5 dni ma byc nowe uni

hahahahahahah ;D

jeszcze w to wierzysz?

To tylko propozycja logiczne ze mi szaremu czlekowi to sie nie uda zeby pomysl wszedl w zycie bo najwiecej wypowiadac sie beda Ci co sie kryja za bunkrami ale to przyszlo mi do glowy z innej gry ktorej co prawda juz nie ma ale tam wlasnie tak bylo ze z bunkrow byl zlom

A moze zlom z budynkow?! Czeu nie! Zyla zlota zjechac koksiarskie eko i z kazdego poziomu czerpac po nawet 25% jego kosztów ;D nic tylko latac oł jeaaah

Jasne do tego uzyl bym bombowcow i mozna by tylko graczy nieaktywnych czym wieksze lvle budynkow tym wiecej zlomu tez by dalo innym gracza checi do budowania Bombowcow chociazby po to zeby zarabiac na niszczeniu budynkow. Trzeba by tylko jakis minimalny limit jak z niszczeniem moonow 1gs nie rozwalisz moona potrzebne jest wiecej

Jasne do tego uzyl bym bombowcow i mozna by tylko graczy nieaktywnych czym wieksze lvle budynkow tym wiecej zlomu tez by dalo innym gracza checi do budowania Bombowcow chociazby po to zeby zarabiac na niszczeniu budynkow. Trzeba by tylko jakis minimalny limit jak z niszczeniem moonow 1gs nie rozwalisz moona potrzebne jest wiecej

Ja to aktywnych bym niszczył zeby tylko cierpieli ;)