marshall Napisano 1 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2017 Da rade zdjąć mi bana na sb ? albo chociaż zrobić tak ze po zalogowaniu będę widział sb a niebędę mógł na nim pisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 hahahh o prosze kto tutaj zawitał ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 A kto go nałożył ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 zapewne deusx dawno, dawno temuz rok lub dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 no to desux sciąga zrobiłem temat na Internalu jak się zgodzi to ściągnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Deus juz powiedzial marshal ze to juz ostatni ban permamentny xd po raz 3ci? Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Deus juz powiedzial marshal ze to juz ostatni ban permamentny xd po raz 3ci? Haha owszem, tak było na forum ale zauważ na forum nie mam bana chodzi o SB a to inna bajka i napisałem od 2 opcjach wiec twoje błyśniecie nie było aż tak jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Raczej tylko jest odblokownie b. Bo majac bana na sb on znika, tak jest stworzony i juz Leonardo wez mu go zdejmij bo deus i tak to ma gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Blokada zdjęta, ale proszę o najwyższy poziom kultury osobistej i przestrzeganie zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Leonardo wez mu go zdejmij bo deus i tak to ma gdzies A widzisz desux jest wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi