Alwego Napisano 14 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Od ostatniego eventu dzień farmera, zarówno ja, jak i inni gracze (z innego uni) mamy dziwne wrażenie, że wydobycie u idlaków jest niższe niż powinno.Jeśli chodzi o mnie to mam na myśli różnice się gające nawet 30% (wcześniej farmiłem o 30-50% więcej surowców). I tu nie chodzi o to, że zdarzyło się to raz czy dwa, taka sytuacja ma miejsce regularnie od kilku tygodni. Stąd proszę w imieniu graczy o zweryfikowanie, czy przy zakończeniu dnia farmera, parametry wydobycia u idlaków ustawiono prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Pewnie idzie o przerzucenie priorytetów zaspokojenia surówkowego z idlaków na astataki w takim wypadku aktualizacja może się okazać "niemożliwa" lub będzie trwała bardzo długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi