uper Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 No teraz juz jest bo go Achivo chcial spowrotem do sojuszu, ale podczas gdy go atakowales nie byl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 To troche tak nie zbyt wypada Podczas ataku jak sie nie da juz obronic wystarczy wyjsc z sojuszu na 5 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dobra jak chcecie to to zaliczajcie, ale xaar przed atakiem nie byl przynajmniej 1 dzien w sojuszu, wiec nie powinno byc zaliczone. Achivo go przyjal spowrotem chyba wczoraj wiec xaar 2 dni w soju nie byl (nie chcial nam obnizac sredniej punktacji, ale wrocil do soja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaar Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 W zasadzie to ten procent powinien liczyc sie do wojny bo:1) wyjscie z sojuszu podczas wojny nie powinno pozwalac na nie dodawanie RW2) znowu jestem w soju Inna sprawa ze bylem poza sojem dluzej niz 5 minut, wiec mi tu nie sugerowac wyjscia z soju zeby nie bylo procentu do wojny. Prosciej byloby jakbym podniosl flote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 24 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 zeby nie bylo, ja sie nie bede upieral, szefostwo rozsadzi i luz mowie tylko co widze i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 26 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 % sie liczy do wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 BC juz nie ma...WOJNA NASZA!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar17 Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 BC nie ma ale DB jest a wojna juz nigdy nie bedzie wasza haha (chyba ze inna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Tak jak Exar mowi, DB jest, % wiekszy na nasza korzysc. Proscie One zeby wam sie wystawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaar Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Jak dla mnie to z BC wygralismy a z DB przegralismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 chlopaki, Ja podziekuje uni4 na wzglad ze nie mam czasu flote specjalnie wystawilem Jedyne co teraz to bede operatorem na u2 bo nic innego nie dam rady polaczyc Dziekuje za gre i sojuszowi BC i przepraszam ze nie moge dokonczyc wojny ale za duzo roboty mam to napisal w tymhttp://forum.ogam.online/viewtopic.php?t=2987temacie One, mysle, ze DB tez juz nie ma;)wiec... ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 ja dodatkowo poprosilem admina o rozwiazanie akademii bo nie ma nikt nad nia kontroli..Wiec nie ma 3 sojuszy z 4 ktore braly udzial w wojnie Zostal tylko Last Phoenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 29 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Zostali jedyni... Zostali najlepsi, tak jak to bylo planowane od poczatku wojny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Zostali jedyni... Zostali najlepsi, tak jak to bylo planowane od poczatku wojny... Tak, napewno tak planowaliscie... Sojusz DB ciagle istnieje, wasz problem ze przegracie wojne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tak, DB istnieje, ale wszyscy jego gracze nie graja;Pbo o ile dobrze wiem to jest 1-osobowy sojusz;Pno ale co za roznica czyja jest wojna?? i tak praktycznie nie rozstrygnieta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar17 Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 DB&BC 37,418,457% vs Last Phoenix&aPHOENIX 641,497% Chyba widac roznice? i to znaczna...Wy nie zrobiliscie nic... powiem wiecej... wystraszyliscie sie i pokasowaliscie floty...Tylko po to zeby nie przegrac (!?) Pozdrawiam Exar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ekhem.. przepraszam, ale wiekszosc z nas nigdy nie miala floty;)np ja mialem najwiecej 1kk LMow i 10KK DT, ktore mi stracil chyba jeszcze virus bo mu sie nudzilo...wiec nie mow mi o kasowaniu flot bo sie boimy.Achivo przetopil na budynki bo stracil w h*j surki przez bana.Uper przetopil na budynki bo nie mial czasu pilnowac floty...chyba 2 osoby dostaly zloma ale nie od was...Achivo zaatakowal One i ten % powinien byc nasz... bo rozbil sie celowo;Pale nie wazne, juz po wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exar17 Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 wasz % powiadasz? Agresor stracil 897.484.369.000 jednostek.Obronca stracil 391.575.364.000 jednostek. Widac kogo to % tego ktory mniej stracil Zreszta co ja bede sie klocil...Proste przegraliscie i taka jest prawda Pozdrawiam Exar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bamboocha Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ta wojna byla wielkim nie porozumieniem wedlug mnie, bo miala trwac do 6 lipca lub do 50.000.000 %, a zaden ten warunek nie zostal spelniony. BC sie rozlecialo, One tez rezygnowal z gry caly czas siedzi na urlopie, gracze w naszej akademii byli nieaktywni pare atakow sie udalo i to ma byc wojna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 bamboocha, nie kloc sie xDja moge przegrac, kiedys sie jeszcze zrewanzujemy, popatrz na staty, przypomnij sobie staty sojuszowe, kiedy BC z 20 czlonkami mialo mniej pkt lacznie niz my z 12 i srednia ich floty bylo 90kk a nasza 2kk ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bamboocha Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ja sie nie kloce tylko chcialem wyrazic swoje zdanie na temat tej wojny. A porazke mam gdzies, co do rewanzu to na pewno do niego dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Nikt nie powiedzial ze wojna sie skonczyla, trwa nadal, a Wy przez ten caly czas nie przeprowadziliscie zadnego wysokiego w % ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Nyczu zalozmy ze w nastepnej wojnie bysmy wygrywali w %. Po tym jak bedziemy mieli wiekszy % rozwiazemy sojusz i powiem ze wygralismy to bedzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tylko ze moj sojusz przez moj brak czasu padl, a wiec nic z wojna wspolnego. A w ogole mi tam juz lata ta wojna kto wygra, zabawa to zabawa, bylo milo, a kto wygra to juz malo wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Wedlug mnie to ta wojna powinna zakonczyc sie remisem i powinno sie zrobic cos takiego ze podczas wojny nie mozna usuwac sojuszu czy cos w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi