FallenOne Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ale sojusz nie upadl bo tak chcieli, tylko Nyczu sam pisal mi, ze nie ma za duzo czasu i gracze zaczeli odchodzic sami...kiedyz byl kolo top 10, mial czas, byl zaje*****m graczem, teraz jak widac czasu nie ma...a kolega wyzej zaproponowal REMIS.Nyczu, idziesz na to??czekamy jeszcxze na Achivo, bo on jest zalozycielem PHOENIX, wyrazasz zgode na REMIS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Sojusz BC nie istnieje Chesiu juz nie gra, wiec z mojego punktu widzenia wygrywaja sojusze Last Phoenix&aPHOENIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ej ale trza miec troche honoru, a wg mnie to jest ylko zabawa... mi by remis pasowal, ale teraz lece, bo na pilke ide;)czekam na zdania PHOENIX, niech wiecej sie nas wypowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bamboocha Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mi tez bedzie pasowac remis. A likwidacja sojuszu podczas wojny powinna byc zakazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dokladnie i tym sposobem powinien wygrac Phoenix&aPHOENIX, tak jak jest na ogame. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dla mnie to jest remis. Powinnismy wygrac, gdyz nie ma sojuszow z ktorymi mielismy wojne, ale jak to Fallen wczesniej napisal "trzeba miec troche honoru". BC & DB mialy wiecej %, ale nie ma ich sojuszow, wiec remis Wedlug mnie to tu nie ma innej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 30 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 tzn zawsze kazdy moze dac mi po bilion deu... mi to nie przeszkadza... ale mysle ze na takie warunki to juz zupelnie nikt nie pojdzie:Dwiec coz, zostaje nam remis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 No to ja jako zalozyciel BC zgadzam sie na remis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 1 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Teraz ja:Jako zalozyciel Last Phoenix mysle, ze remis bedzie sprawiedliwy Bo graczom bylego BC i DB nalezy sie cos za to ze nam cala akademie zjechali.Akademie kazalem rozwiazac bo to glupi pomysl byl bo nikt tam grac nie umial chyba..A za zwyciestwo nie ma zadnych nagrod procz respektu.W takim razie REMIS bedzie sprawiedliwy Pozdro dla mojego calego sojuszu I dla wszystkich bylych czlonkow sojuszu BC i DB:) PS. Exar..To bylo nie na miejscu co napisales..Bo pojecia nie masz a piszesz ze sie balismy..Prawde mowiac ta wojna to bylo nieporozumienie..Bo z sojuszu glownego zjechaliscie chyba 2 osoby tylko..A reszte na akademii ..A w akademii byli gracze co nie umieja nawet floty pilnowac..Ja mialem flote ale zdemontowalem by nadrobic straty powstale po banie.. a nie, ze sie balem..;/Ja tam prosze Ciebie bys wycofal te slowa bo to jest nieprawda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 1 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 nooo to pojechal...dzieki Achivo, ja sam bylem w akademii... i chcialbym Ci przypomniec, ze z glownego tylko Ty byles wyzej w statach ode mnie, reszta byla za mna...ale potem oddalem konto i zaczalem grac na nowo;)a wszyscy chyba wiedza ze po 3 godzinach od oddania konta typek dostal zloma...:D:Dale mniejsza z tym, exar nie zna sprawy, nie czytal czatu naszego ani wiad. do sojuszu, nie moze wiedziec czemu zdemontowales statki.A mowic zle o kims jest latwo, wiec exar... moglbys przeprosic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 1 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Fallen Ja mialem oczywiscie wiekszosc akademii Nie Ciebie i dobrze o tym wiesz:P:)Napisz do mnie na gg bo sprawa jest;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANAH Napisano 2 Lipca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Nie mozecie tego zalatwic normalnie? To tylko zabawa w cyferki. Jest remis to niech zostanie. Po co ferment wprowadzac. Bawcie sie dobrze i tyle. Powodzenia a modek lub admin niech podejma jakies decyzje skoro gracze nie moga. Jedni zlamali regulamin (zreszta drudzy tez) a drudzy przegrali procentami. Wiec remis jest jak najbardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi