Skocz do zawartości

Dyskujsja wojny [BC] & [DB] .vs. [aPHOENIX] & [PHOEN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobra jak chcecie to to zaliczajcie, ale xaar przed atakiem nie byl przynajmniej 1 dzien w sojuszu, wiec nie powinno byc zaliczone. Achivo go przyjal spowrotem chyba wczoraj :P wiec xaar 2 dni w soju nie byl (nie chcial nam obnizac sredniej punktacji, ale wrocil do soja).

Napisano

W zasadzie to ten procent powinien liczyc sie do wojny bo:

1) wyjscie z sojuszu podczas wojny nie powinno pozwalac na nie dodawanie RW

2) znowu jestem w soju

Inna sprawa ze bylem poza sojem dluzej niz 5 minut, wiec mi tu nie sugerowac wyjscia z soju zeby nie bylo procentu do wojny. Prosciej byloby jakbym podniosl flote :P

Napisano
Zostali jedyni... Zostali najlepsi, tak jak to bylo planowane od poczatku wojny...;)

Tak, napewno tak planowaliscie... Sojusz DB ciagle istnieje, wasz problem ze przegracie wojne.

Napisano

DB&BC 37,418,457%

vs

Last Phoenix&aPHOENIX 641,497%

Chyba widac roznice? i to znaczna...

Wy nie zrobiliscie nic... powiem wiecej... wystraszyliscie sie i pokasowaliscie floty...

Tylko po to zeby nie przegrac (!?)

Pozdrawiam

Exar

Napisano

ekhem.. przepraszam, ale wiekszosc z nas nigdy nie miala floty;)

np ja mialem najwiecej 1kk LMow i 10KK DT, ktore mi stracil chyba jeszcze virus bo mu sie nudzilo...

wiec nie mow mi o kasowaniu flot bo sie boimy.

Achivo przetopil na budynki bo stracil w h*j surki przez bana.

Uper przetopil na budynki bo nie mial czasu pilnowac floty...

chyba 2 osoby dostaly zloma ale nie od was...

Achivo zaatakowal One i ten % powinien byc nasz... bo rozbil sie celowo;P

ale nie wazne, juz po wszystkim...

Napisano

wasz % powiadasz?

Agresor stracil 897.484.369.000 jednostek.

Obronca stracil 391.575.364.000 jednostek.

Widac kogo to % :) tego ktory mniej stracil ;)

Zreszta co ja bede sie klocil...

Proste przegraliscie i taka jest prawda ;P

Pozdrawiam

Exar

Napisano

Ta wojna byla wielkim nie porozumieniem wedlug mnie, bo miala trwac do 6 lipca lub do 50.000.000 %, a zaden ten warunek nie zostal spelniony. BC sie rozlecialo, One tez rezygnowal z gry caly czas siedzi na urlopie, gracze w naszej akademii byli nieaktywni pare atakow sie udalo i to ma byc wojna.

Napisano

bamboocha, nie kloc sie xD

ja moge przegrac, kiedys sie jeszcze zrewanzujemy, popatrz na staty, przypomnij sobie staty sojuszowe, kiedy BC z 20 czlonkami mialo mniej pkt lacznie niz my z 12 :D

i srednia ich floty bylo 90kk a nasza 2kk ^^

Napisano

Nikt nie powiedzial ze wojna sie skonczyla, trwa nadal, a Wy przez ten caly czas nie przeprowadziliscie zadnego wysokiego w % ataku.

Napisano

Tylko ze moj sojusz przez moj brak czasu padl, a wiec nic z wojna wspolnego. A w ogole mi tam juz lata ta wojna kto wygra, zabawa to zabawa, bylo milo, a kto wygra to juz malo wazne.