deusx Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Wojny mozna jak najbardziej nie przyjac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Ten punkt jest od zawsze niezmieniony... Inaczej przeciez by to bylo calkiem bezsensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Deus, ten punkt byl zmieniany, byla ankieta - nie wmowisz mi, ze bylo inaczej ^^... Jaki sens wypowiadac wojne, skoro ktos ja moze odrzucic?Nad tym byly spory, jezeli nie pamietasz, mozemy zrobic ankiete raz jeszcze - lud zapewne zdecyduje identycznie jak wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To ja bede mial sojusz TOP 1, i kazdego po kolei zjade wypowiadajac mu wojne przy okazji rozwijajac sojusznikow bo push i bash dla nas nie istnieje. A jezeli chodzi o ankiete to: Czy sojusz kt?remu wypowiadasz wojn? musi j? przyj? 1.Tak 23% [ 6 ] 2.Nie 76% [ 20 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 To patrz na stary regulamin wojen.Byl w regulaminie ogolnym gry. Oryginal pisany przez Saitana zaraz po zmianie. 12.6. Sojusz ktoremu wypowiedzialo sie wojne nie musi akceptowac tego faku. Z nikad sie to tam nie wzielo co nie? : > [ Dodano: Pon 07 Cze, 2010 ]I od kiedy wypowiadajac wojne sojusz przeciwny musi akceptowac ten fakt, toz to chore.Czy w rzeczywistosci gdy wypowiadano wojny ktos czekal na zgode tych drugich? Bo watpie ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Zbojnik, czy w rzeczywistosci istnieje cos takiego jak push i bash ?To bylo raczej zle porownania . Skoro taki jest pkt w regulaminie to trzeba tego przestrzegac.Ma to swoje dobre i zle strony.Dobra strone przytoczyl tutaj deux. Taki punkt w regulaminie musi byc, zeby sojusz z topki nie wypowiedzial nagle wojny calemu Uni przez co moglby jezdzic wszystko wokolo jakby mu sie podobalo. Wypowiadajac wojne pozostaje liczyc na to, ze druga strona bedzie chciala ja zaakceptowac i cieszyc sie z gry, a nie tylko kisic pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 7 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Panowie przy raportach (RW) piszcie Tagi sojuszy bo nie wiadomo kto jest w jakim sojuszu :0 Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 17 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 moim zdaniem ta wojna nie ma sensu.. BC gra nie uczciwie..a dodatkowo One wzial urlop..BC zrobilo sobie akademie w czasie wojny, a ta zagrywka byla mniej wiecej tak jakbym ja kazal rozwiazac akademie ..I tak zrobie ale po wojnie.. A BC robia jakies zagrania w czasie wojny..szkoda jeszcze, ze nie zostawiliscie jednego czlonka w BC..No po prostu "brawo" dla was;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 17 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 # Nie dozwolone jest w trakcie trwania wojny korzystanie z opcji "Urlop".Z?amanie tej zasady b?dzie karane 10 dniowym banem. to chyba musi dac cos do myslenia...Gracz Onechyba nie powinien grac nastepne 10 dni... Xardas tez siedzi na urlopie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 17 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 nie jest konieczne dawanie mu bana...ale mam nadzieje, ze nie jesli BC wygra wojne a jest blisko to nie bedzie sie chwalic wszedzie.. Bo moim zdaniem wojne troszke nieuczciwie wygraja.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darksoul Napisano 17 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 co bedziemy owijac w bawelne , regulamin rzecz wazna i nalezy ja przestrzegac ...http://img821.imageshack.us/img821/1576/21159092.pngwnosze o nadanie bana graczowi one na okres 10 dni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Dobra ja jako szef BC mowie tak: 1.One jest na urlopie, nie mam nic do tego.2. Akademia zostala rozwiazana, a po 2 nie brala udzialu w wojnie.3. Xardas nie jest juz w BC od 2/3 dni.4. Cytat Achivo: 'nie jest konieczne dawanie mu bana...ale mam nadzieje, ze nie jesli BC wygra wojne a jest blisko to nie bedzie sie chwalic wszedzie.. Bo moim zdaniem wojne troszke nieuczciwie wygraja.. ;/ ' O co Ci chodzi mowiac nieuczciwie? Bo ja Cie nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 18 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 bo od poczatku wojny robicie jakies zagrywki a to sie tyczy glownie utworzenia akademi..a one to juz przesadzil z tym urlopem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Zagrywki? Jezeli ludzie chca do nas dochodzic to trzeba robic akademie dla slabszych. Akademia w wojnie udzialu nie brala i byli tam tylko slabsi gracze wiec ja nie wiem o co Ci chodzi. Nasza akademia nic wam nie zrobila takze nie rob zamieszania ze my jakies 'zagrywki' robimy co nie ma nic wspolnego z wojna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 18 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 nyczu nie cisnieniuj sie, pogadajcie sobie panowie na PW bo offtop robicie, a ta wojna i tak ma tle sensu co g****...przynajmniej nie robcie G**** w i tak juz ZAS***YM klopie. i pocisnijcie sie na pw;)albo zrobmy ankiete na mistrza cietej riposty i tak wybierzemy wygranego w wojnie;)a teraz pozdro i prosilbym o wyczyszczenie offtopu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Czy ja sie 'cisnieniuje' jak to ujales? Ja tylko pisze co wiem i wyjasniam sytuacje a Ty sie wpieprzasz ze swoja gadka. Jezeli g***o Cie nasza wojna obchodzi to po co sie wypowiadasz? Ps. Twoje pismo wymiata czyt. cisnieniuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darksoul Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 hahaha brawo dla moda , ludzie lamia regulamin a on sobie po prostu posty usuwa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 ktory gdzie ? widzisz co mam napisane pod postem ? robisz skreen i piszesz. Moge wiedziec ktory mod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 zaden post nie zostal usuniety tylko przeniesiony do tego tematu Click zeby nie robic spamu tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Achivo zachowujesz sie jak dziecko ! Jakie zagrywki ... ? Dobra mozna uniewaznic ta wojne ! Wtedy wypowiemy wam nowa i tak czy siak dostaniecie w dupsko !!! Placzesz bo przegrywasz poprostu !!! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 a kto mowi tu cokolwiek o uniewaznianiu;Pwe flocie bijecie nas na glowe;P niezaprzeczalne:Dale liczy sie chyba gra i dobra zabawa a nie jakas glupia wojna??a jak ktos chce zabic za ta wojne to niech przestanie grac bo to juz nienormalne;)powodzenia obydwu stronom;Pszczegolnie naszej ale BC tez, bo noobkami nie sa;)i nie klocmy sie juz tutaj tylko szpiegujcie na ogam i latajcie...pow.Fallen;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No i ktos sie tu madrze wypowiedzial ucinajac nasza niepotrzebna gadke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 21 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 to to co mowiles, ze RW przepadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uper Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Prosze o usuniecie raportu megalesera z xaarem, poniewaz xaar od wczoraj juz nie jest w naszym sojuszu, wiec raport nie zalicza sie do wojny. [ Dodano: Sro 23 Cze, 2010 ]I jeszcze jedno Piszcie nazwe sojuszu w raportach zeby bylo wiadomo kto kogo atakowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megaleser Napisano 23 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 hmm... moze to jakis bug, lecz xaar na podgladzie gali jest w soju PHOENIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi