Skocz do zawartości

Dyskujsja wojny [BC] & [DB] .vs. [aPHOENIX] & [PHOEN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Deus, ten punkt byl zmieniany, byla ankieta - nie wmowisz mi, ze bylo inaczej ^^...

Jaki sens wypowiadac wojne, skoro ktos ja moze odrzucic?

Nad tym byly spory, jezeli nie pamietasz, mozemy zrobic ankiete raz jeszcze - lud zapewne zdecyduje identycznie jak wczesniej :)

Napisano

To ja bede mial sojusz TOP 1, i kazdego po kolei zjade wypowiadajac mu wojne przy okazji rozwijajac sojusznikow bo push i bash dla nas nie istnieje.

A jezeli chodzi o ankiete to:

Czy sojusz kt?remu wypowiadasz wojn? musi j? przyj?
1.Tak 	
 23%  	[ 6 ]
2.Nie 	
 76%  	[ 20 ]

Napisano

To patrz na stary regulamin wojen.

Byl w regulaminie ogolnym gry.

Oryginal pisany przez Saitana zaraz po zmianie.

12.6. Sojusz ktoremu wypowiedzialo sie wojne nie musi akceptowac tego faku. 

Z nikad sie to tam nie wzielo co nie? : >

[ Dodano: Pon 07 Cze, 2010 ]

I od kiedy wypowiadajac wojne sojusz przeciwny musi akceptowac ten fakt, toz to chore.

Czy w rzeczywistosci gdy wypowiadano wojny ktos czekal na zgode tych drugich? Bo watpie ; o

Napisano

Zbojnik, czy w rzeczywistosci istnieje cos takiego jak push i bash ?:D

To bylo raczej zle porownania ;).

Skoro taki jest pkt w regulaminie to trzeba tego przestrzegac.

Ma to swoje dobre i zle strony.

Dobra strone przytoczyl tutaj deux. Taki punkt w regulaminie musi byc, zeby sojusz z topki nie wypowiedzial nagle wojny calemu Uni przez co moglby jezdzic wszystko wokolo jakby mu sie podobalo.

Wypowiadajac wojne pozostaje liczyc na to, ze druga strona bedzie chciala ja zaakceptowac i cieszyc sie z gry, a nie tylko kisic pkt.

• 2 tygodnie później...
Napisano

moim zdaniem ta wojna nie ma sensu.. BC gra nie uczciwie..

a dodatkowo One wzial urlop..

BC zrobilo sobie akademie w czasie wojny, a ta zagrywka byla mniej wiecej tak jakbym ja kazal rozwiazac akademie ..

I tak zrobie ale po wojnie.. A BC robia jakies zagrania w czasie wojny..

szkoda jeszcze, ze nie zostawiliscie jednego czlonka w BC..

No po prostu "brawo" dla was;/

Napisano
# Nie dozwolone jest w trakcie trwania wojny korzystanie z opcji "Urlop".

Z?amanie tej zasady b?dzie karane 10 dniowym banem.

to chyba musi dac cos do myslenia...

Gracz

One

chyba nie powinien grac nastepne 10 dni...

Xardas tez siedzi na urlopie

...

Napisano

Dobra ja jako szef BC mowie tak:

1.One jest na urlopie, nie mam nic do tego.

2. Akademia zostala rozwiazana, a po 2 nie brala udzialu w wojnie.

3. Xardas nie jest juz w BC od 2/3 dni.

4. Cytat Achivo: 'nie jest konieczne dawanie mu bana...

ale mam nadzieje, ze nie jesli BC wygra wojne a jest blisko to nie bedzie sie chwalic wszedzie.. Bo moim zdaniem wojne troszke nieuczciwie wygraja.. ;/ ' O co Ci chodzi mowiac nieuczciwie? Bo ja Cie nie rozumiem.

Napisano

Zagrywki? Jezeli ludzie chca do nas dochodzic to trzeba robic akademie dla slabszych. Akademia w wojnie udzialu nie brala i byli tam tylko slabsi gracze wiec ja nie wiem o co Ci chodzi. Nasza akademia nic wam nie zrobila takze nie rob zamieszania ze my jakies 'zagrywki' robimy co nie ma nic wspolnego z wojna.

Pozdrawiam

Napisano

nyczu nie cisnieniuj sie, pogadajcie sobie panowie na PW bo offtop robicie, a ta wojna i tak ma tle sensu co g****...

przynajmniej nie robcie G**** w i tak juz ZAS***YM klopie. i pocisnijcie sie na pw;)

albo zrobmy ankiete na mistrza cietej riposty i tak wybierzemy wygranego w wojnie;)

a teraz pozdro i prosilbym o wyczyszczenie offtopu;)

Napisano

Czy ja sie 'cisnieniuje' jak to ujales? Ja tylko pisze co wiem i wyjasniam sytuacje a Ty sie wpieprzasz ze swoja gadka. Jezeli g***o Cie nasza wojna obchodzi to po co sie wypowiadasz?

Ps. Twoje pismo wymiata :D czyt. cisnieniuj :P

Napisano

Achivo zachowujesz sie jak dziecko ! Jakie zagrywki ... ? Dobra mozna uniewaznic ta wojne ! Wtedy wypowiemy wam nowa i tak czy siak dostaniecie w dupsko !!! Placzesz bo przegrywasz poprostu !!!

Pzdr. :)

Napisano

a kto mowi tu cokolwiek o uniewaznianiu;P

we flocie bijecie nas na glowe;P niezaprzeczalne:D

ale liczy sie chyba gra i dobra zabawa a nie jakas glupia wojna??

a jak ktos chce zabic za ta wojne to niech przestanie grac bo to juz nienormalne;)

powodzenia obydwu stronom;P

szczegolnie naszej ale BC tez, bo noobkami nie sa;)

i nie klocmy sie juz tutaj tylko szpiegujcie na ogam i latajcie...;)

pow.

Fallen;)

Napisano

Prosze o usuniecie raportu megalesera z xaarem, poniewaz xaar od wczoraj juz nie jest w naszym sojuszu, wiec raport nie zalicza sie do wojny.

[ Dodano: Sro 23 Cze, 2010 ]

I jeszcze jedno :D Piszcie nazwe sojuszu w raportach zeby bylo wiadomo kto kogo atakowal :P