GAGA Napisano 4 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 GAGA U9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zybi Napisano 4 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 U5 Sroka123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4rn0k Napisano 4 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 U8 d4rn0k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Zapisy zakończone, jutro pojawi się harmonogram walk wraz z aktualizacją uczestników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibon Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 no i [wymoderowano] z takiej roboty nie dodaliście mnie a zgłaszałem w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i chuj z takiej roboty nie dodaliście mnie a zgłaszałem w czasieZobacz post wyzej. Masz gdzies harmonogram? - nie. Wiec i aktualizacji listy nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no i [wymoderowano] z takiej roboty nie dodaliście mnie a zgłaszałem w czasieZgłaszaliśmy się poprzez link w podglądzie, nie poprzez post na forum. Ja twojego składu nie mam w bazie danych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibon Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Zgłaszaliśmy się poprzez link w podglądzie, nie poprzez post na forum. Ja twojego składu nie mam w bazie danych.to u mnie coś nie działało bo jak klikałem w link w przeglądzie to mnie przekierowywało na tą strone forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makaze Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 to u mnie coś nie działało bo jak klikałem w link w przeglądzie to mnie przekierowywało na tą strone forum bo klikałeś w link jak są wiadomości, i tamten link przekierowywał do forum. Główny link był tuż pod paskiem z wydobyciem a powyżej miejsca gdzie masz wpisane lecące w danej chwili floty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi