deusx Napisano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Listopada 2017 Zapisy zakończone, jutro pojawi się harmonogram walk wraz z aktualizacją uczestników.
gibon Napisano 6 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Listopada 2017 no i [wymoderowano] z takiej roboty nie dodaliście mnie a zgłaszałem w czasie
Revenge ツ Napisano 7 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2017 no i chuj z takiej roboty nie dodaliście mnie a zgłaszałem w czasieZobacz post wyzej. Masz gdzies harmonogram? - nie. Wiec i aktualizacji listy nie ma...
deusx Napisano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Listopada 2017 no i [wymoderowano] z takiej roboty nie dodaliście mnie a zgłaszałem w czasieZgłaszaliśmy się poprzez link w podglądzie, nie poprzez post na forum. Ja twojego składu nie mam w bazie danych.
gibon Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopada 2017 Zgłaszaliśmy się poprzez link w podglądzie, nie poprzez post na forum. Ja twojego składu nie mam w bazie danych.to u mnie coś nie działało bo jak klikałem w link w przeglądzie to mnie przekierowywało na tą strone forum
makaze Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopada 2017 to u mnie coś nie działało bo jak klikałem w link w przeglądzie to mnie przekierowywało na tą strone forum bo klikałeś w link jak są wiadomości, i tamten link przekierowywał do forum. Główny link był tuż pod paskiem z wydobyciem a powyżej miejsca gdzie masz wpisane lecące w danej chwili floty.
Rekomendowane odpowiedzi