Fin Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Zalety konkursu:-równe szanse dla graczy kazdego unii-atrakcyjna nagroda-przejrzysty regulamin-wiekszy zysk (dexa) i 3 wygranych Propozycja regulaminu:Wygrywa 1-3 graczy (jak będzie opłacał 2-3 graczy). Przedmiotem konkursu jest zakup max ilości astatów w sklepie (konkurs obejmuje cały listopad), nie ma szans na oddzielną klasyfikację całego unii (wiadomo...) więc klasyfikacja bedzie dotyczyła całego ogam.Nagrody:1miejsce=+100% zakupionych astatów2miejsce=+50% zakupionych aststów3miejsce=+25% zakupionych astatów Wystarczy wpisać zakupioną ilość na forum w temacie konkursu wraz z nikiem z gry by wejść do gry o mega bonus ps jak nie tz iż jednak dex nie wrócił dla kasy więc tak czy inaczej dobrze dla grających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Przeczytałem raz, przeczytałem drugi raz i dla pewności przeczytałem jeszcze 2 razy.....Starałem się znaleźć jakieś mądre słowa, aby odpowiedzieć na Twój pomysł.Po długim zastanowieniu się nad odpowiedzią, udało mi się to wymyślić: NIE spieriz dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 również ciężko było mi uwierzyć, że ktoś mógł wpaść na tak kretyński pomysł. myślałem, że tylko deusx chce robić takie "promocje", ale jak widać niektórzy "gracze" też tego chcą no chyba że założył sobie multi na forum i próbuje kogoś przekonać do większego kupna astatów ale bez przesady... PS: jak chcesz zrobić sobie jakiś przelew w wysokości 2k czy coś, to napisz pw do deusxa, wtedy udziela sporych rabatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 23 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Hehe tak z ciekawości chciałem spr reakcję a może udałaby się jakaś astatowa promocja dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhsnake0 Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Myślę, że już otrzymałeś konkretną odpowiedź.Temat uznaję za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi