Xaar Napisano 18 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam. Nazywa sie Kamil. Mam 25 lat, wiec pewno podbijam statystyke wiekowa. Mieszkam w Warszawie. Jestem jeszcze studentem choc na wylocie bo mam skonczona sesje i czekam na egzamin magisterski. Praca magisterska oczywiscie o Ogame Ponadto jestem programista PHP i pracuje w firmie rozwijajac swoje algorytmiczne zdolnosci. Rowniez maczam palce w skryptach wykorzystywanych w silniku tej gry Pozdrawiam,Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 18 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witamy Ladne studia sobie wybrales ... A prace nad gra ida ci super ... ! Oby coraz to nowe pomysly ci wpadaly do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FallenOne Napisano 19 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 witam witam:Dkonczysz studia ktore ja zamierzam niedlugo zaczac... chodzi o kierunek;)witam i milej gry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi