SonGoku Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Błąd jest taki, że nie ma informacji o prowizji jaką pobiera bank za wpłatę surowców z 1 planety oraz ze wszystkich. Przez ten numer myślałem, że prowizja jest niepobierana od wpłat z pojedynczej planety i jak dureń przełączałem planety - każdą po kolei. Ba - nawet zdarzyło mi się wszystko wypłacić z banku po to, by coś zacząć budować, a resztę wpłacić. W wyniku tej niewiedzy (a raczej uśpienia czujności) straciłem jakieś 50-100bln deuteru -.- Radzę uważać - prowizja to 10% wpłaty z 1 planety lub 15% wpłaty ze wszystkich planet. Oczywiście prowizję można znieść za astaty, no ale żeby to uczynić to najpierw trzeba wiedzieć, że takowa jest w ogóle pobierana. A znosić prowizję za astaty mimo, że ona "nie jest pobierana" - bo to tak, jakby skasować bilet komunikacji miejskiej w bezpłatnym autobusie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 o SonGoku siemka kolego. Napisz maila do desuxa coś poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Nie trzeba, błąd faktycznie istnieje, komunikat kiedyś był, nie wiem czemu zniknął, trzeba to poprawić. Jutro będzie łatka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 10 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Komunikaty o % pojawiają się prawidłowo.Przy wpkacie nie pobiera prowizji i komunikat się nie wyswietla czy jest wykupionw zniesienie za astaty czy nie ma wykupionego. Natomiast przy wplacie planetarnej i ogólnej pokazuje sie komunikat o prowizji 15%. Pewnie w pojawiajacym okienku zaznaczyłeś by wiecej komunikaty z tej strony sie nie pojawiły stąd problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonGoku Napisano 10 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2017 Komunikaty o % pojawiają się prawidłowo.Przy wpkacie nie pobiera prowizji i komunikat się nie wyswietla czy jest wykupionw zniesienie za astaty czy nie ma wykupionego. Natomiast przy wplacie planetarnej i ogólnej pokazuje sie komunikat o prowizji 15%. Pewnie w pojawiajacym okienku zaznaczyłeś by wiecej komunikaty z tej strony sie nie pojawiły stąd problem.Stworzyłem temat poruszający dość istotny problem, Deus potwierdza, że rzeczywiście problem istnieje, natomiast ty nebu zaczynasz coś podważać.. - bo po co sprawdzać -.-15% mi też wyświetla, ale 10% wcięło - czy zaznaczyłem, by nie wyświetlało komunikatów? Nigdy czegoś takiego nie robiłem na żadnej stronie, natomiast od jakiegoś czasu posiadam nowy system operacyjny, więc nie ma mowy, by się samo odhaczyło. o SonGoku siemka kolego. Napisz maila do desuxa coś poradzi Cześć Leonardo_da_Vinci Jay i Cichy Bob Przez formularz zgłoszeniowy pisałem info, ale nikt mi nie odpisał z administracji - albo mnie olali, albo przeczytali i zignorowali lub po kryjomu próbują coś naprawić.Nie mniej jednak surowców mi nikt nie zwrócił, więc.. - raczej mnie olali - nic nowego :-) Zaczyna się znów to, co było zawsze - czyli zlewka na graczy heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Stworzyłem temat poruszający dość istotny problem, Deus potwierdza, że rzeczywiście problem istnieje, natomiast ty nebu zaczynasz coś podważać.. - bo po co sprawdzać -.-15% mi też wyświetla, ale 10% wcięło - czy zaznaczyłem, by nie wyświetlało komunikatów? Nigdy czegoś takiego nie robiłem na żadnej stronie, natomiast od jakiegoś czasu posiadam nowy system operacyjny, więc nie ma mowy, by się samo odhaczyło. Cześć Leonardo_da_Vinci Jay i Cichy Bob Przez formularz zgłoszeniowy pisałem info, ale nikt mi nie odpisał z administracji - albo mnie olali, albo przeczytali i zignorowali lub po kryjomu próbują coś naprawić.Nie mniej jednak surowców mi nikt nie zwrócił, więc.. - raczej mnie olali - nic nowego :-) Zaczyna się znów to, co było zawsze - czyli zlewka na graczy heh Potwierdzam problem bo zgłoszony jest przez kilka osób w różnym odstępie czasu, aczkolwiek nebu może mieć racje i problem może być po stronie użytkownika, ponieważ ma zaznaczone "nie wyświetlaj więcej pop-up". SonGoku jeżeli surowca nie zwróciłem to przepraszam, możesz ponownie wysłać formularz poprzez kontakt -> błąd gry? EDIT: Został dodany komunikat na czerwono w razie nie posiadania prowizji w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Icebreaker Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 to i ja w tym temacie kliknałem przycisk wplata planetarna natomiast bank pobrał wpłatę ogólną i zassał mi surowce ze wszystkich planet a tego nie chciałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Wpłata planetarna to wpłata ze wszystkich planet. Ogolna to wszystkie planety i moony. Wpłata-to wpłata z danej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Icebreaker Napisano 2 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 ah racja moj blad dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi