deusx Napisano 26 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Dzień Farmera vol. 6 1) Konkurs polega na rabowaniu jak największej ilości surowców na swoim uniwersum od innych graczy (aktywnych bądź nie).2) Możliwe ataki TYLKO flotą transportową, tj. mały transporter, duży transporter, ultra transporter.3) Konkurs nie wpływa na regulamin, w szczególności BASH.4) Przebieg : 30 września od godziny 0:00 do 23:59 gracze będą wykonywać tzw. „ farming” na innych graczach. Dopuszczane są wszystkie ataki zgodne z regulaminem.5) Dodatkowym atutem konkursu jest wysłanie przez nas 50.000.000.000.000 deuteru na losowo wybrane 3 planety na jednym uniwersum!Godzina rozlosowania surowców na planety: 15:00 6) Po czasie wymienionym w punkcie 4, w zakładce flota pod historią lotów będzie link, który wskaże tylko rabunki zgodne z regulaminem tego konkursu (czyli ataki z 30 września flotą transportową). Aby wziąć udział w zabawie wystarczy przepisać sumę zrabowanych surowców do tego tematu (jako post), wzór zgłoszenia:CytatNick: Uniwersum:Metal:Kryształ:Deuter:Zgłoszenia można nadsyłać dopiero po zakończeniu konkursu, czyli od 1 października do 2 października godzina 20:006) Do 24 godzin po dacie zgłoszeń administracja gry przyzna graczom nagrody za udział. Wygrywa ten, który zbierze najwięcej surowców.Nagrody (każde uniwersum osobno nagradzane):1 miejsce: +40% zrabowanych surowców ( dla gracza z top 50 ); +60% ( dla gracza spoza top 50 )2 miejsce: +30% zrabowanych surowców ( dla gracza z top 50 ); +40% ( dla gracza spoza top 50) Każdy gracz biorący udział w konkursie dostanie +10% zrabowanych surowców. 7) Konkurs dotyczy uniwersów 5,7,8,9 - każdego z osoba. Udział można wziąć jednocześnie na wielu uniwersach. Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 26 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Znaczy szperaczami nie ma co latać? Kurcze, fajne statki, szybkie, idealne do farmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 27 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 Kiedyś farmiliśmy szpiegami to było przyśpieszenie na uni które miało normalny speed. niestety szybko zaoferowano nam demontownie 100% i zablokowano udział szpiega w akcji farmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 MT, DT i UT tylko i wyłącznie mogą wziąć udział w konkursie, mamy też do tego już gotowy skrypt, którego nie będziemy już modyfikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalejownik Napisano 28 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 No i bardzo fanie, że w końcu się coś zaczyna ruszać w interesie. Zgłoszenia można nadsyłać dopiero po zakończeniu konkursu, czyli od 31 września do godziny 23:59.A to wrzesień nie ma 30 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 No i bardzo fanie, że w końcu się coś zaczyna ruszać w interesie. A to wrzesień nie ma 30 dni? Oczywiście nie, termin zgloszenia poprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Dodana została informacja o godzinie rozlosowania surowców, 15:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Surowce właśnie rozlosowane po planetach. Na zakończenie konkursu podamy koordynaty wylosowanych planet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinczer2 Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 a moze cos blizej by podac np. ktora gala chociaz, to szukanie igły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 I chyba o te igłę chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinczer2 Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 no ok ale np o 18:00 podac gale, o 22:00 znow cos blizej, zeby zabawa byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 No dobra, 1100 planet sprawdzonych, na żadnej nie ma 50 bln sury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrny Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 hej konkursik fajny tylko więcej miejsc powinno być nagradzanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4rn0k Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 jak rozumieć punkt 6 regulaminu? po czasie czyli np. za tydzień? jest 10 min po końcu farmy i nie ma linku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 30 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2017 Pewnie trzeba to dopiero napisać znaczy się skrypt do liczenia...Mnie interesują koordynaty planet z 50 bln dex-u ktoś w nie trafił czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wydros Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Witam byle nie było że jeszcze raz trzeba farmić mało nafarmiłem pewnie ale zawsze cos;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srebrny Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 srebrnyuniwersum 5Metal 117.945.905.261.990 Kryształ46.546.511.586.369 Deuter41.016.618.384.472 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4rn0k Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Trochę z tematu zrobi się śmietnik ale nie ma na razie innego miejsca do zgłoszenia tego problemu. Nie mam już żadnego lotu w historii lotów. wszystko zniknęło :/coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertent Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 No właśnie co sie dzieje, dziś w nocy sprawdzałem nie było linku, a rano wcieło historie lotów. Do d... z taką zabawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wydros Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 no u mnie też znikła historia lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Purtk Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Historia lotów jest jednodniowa zatem wczorajsza znika jest bieżąca. To normalne. Zawsze był jeszcze link pod tytułem dzień farmera i tam było widać ostatnie latanie w ramach tego konkursu. Teraz jest tylko historia lotów... z bieżącego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szok Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Niestety mnie też znikła historia lotów niemniej zgłaszam swój udział w ewencienick- szokuni- 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wydros Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 co tu zgłaszać ja też specjalnie farmiłem co mogłem a tutaj coś nie tak jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atp Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Witam, ja również zgłaszam chęć udziału w konkursie, ale ani historii lotów, ani linka nie mam :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4rn0k Napisano 1 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 (edytowane) @Pachołek no tak, jest napisane jak byk, że "Historia dzisiejszych twoich lotów". Pewnie będzie jakiś link albo co... bo mam nadzieję, że gdzieś ta historia jest zapisana na serwerze? Swoją drogą, może przydatną rzeczą było by wprowadzenie możliwości wyboru daty i pokazania historii z zadanego okresu... Edytowane 1 Października 2017 przez d4rn0k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi