Ap0calipto Napisano 15 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Czy da się coś zrobić z białym tłem migającym za każdym razem gdy klikamy cokolwiek w bocznym menu i przechodzimy z np. Podglądu do Banku? Nie wydaje mi się żeby było to dużo roboty a na pewno gra stanie się przyjemniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 16 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2017 pamiętam, że kiedyś był tego typu problem, ale było to bardzo dawno temu i już nie pamiętam przyczyny. próbowałeś na innej przeglądarce? wyczyść cache oraz ciasteczka i spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 16 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2017 Na niejednej przeglądarce próbowałem, kiedyś nawet z ciekawości po stawieniu systemu odpaliłem i dalej tak się działo. W innych grach przeglądarkowych takiego problemu nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 28 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2017 Ja nie mam czegoś takiego, może twój komputer ma problem z zapisywaniem cache, przez co zawsze od nowa wczytuje obrazek, zamiast go ładować z pamięci? Czy inni również mają takie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi