Ap0calipto Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Skory mamy festiwal życzeń i każdy pisze to co chciałby dostać to,a co innym zabrać to i ja się udzielę. Znieść limit 21 planet, dodać resort/badanie, które za każdy poziom pozwala nam na skolonizowanie 1 dodatkowej planety (lvl 1 = 1 kolonia, lvl 2 = 2 itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 To by głupie nie było, aczkolwiek musiałoby duuużżżoooo kosztować, przynajmniej ja to tak widzę. Pomysł ogólnie popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 7 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Albo duży koszt, albo niech się długo bada na poziomy powyżej 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Ja tam nie wyobrażam sobie aby pierwszego dnia można było postawić mniej jak kilkanaście kolonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 (edytowane) no ja tam na ogół stawiałem po 5 tygodniowo miesiąc na całość ale ogólnie jestem negatywnie nastawiony do pomysłu, wg mnie teraz jest git Edytowane 7 Września 2017 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jak dla mnie to mocno zaburzyłoby całą grę. Jestem na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruszkes Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Wg mnie pomysl calkiem spoko, dodatkowy resort, dosyc spore koszta i mysle ze zdalo by to egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 (edytowane) A wg mnie pomysł beznadziejny. Dla nowego gracza który rozpoczyna grę kilka miesięcy po starcie danego unii, wejście do takiego top 100 będzie wręcz niemożliwe, nie mówiąc już o dogonieniu topki która będzie miała po kilkanaście/kilkadziesiąt planet a on będzie musiał zaczynać z 1. A nie po to zaczyna się grę z szybkością x200, aby musieć zainwestować miesiące by mieć choć przyzwoite EKO/flotę w porównaniu do reszty serwera. Edytowane 8 Września 2017 przez Robin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Moznaby wprowadzić opcję dodatkowych planet do tegp co jest wprowadzajac odpowiedni resort/technologię odpowiednio kosztowne by osiągnięcie dodatkowej planety/planet nie następowało na początku gry. Ekowcy by mieli dodatkowe wydobycie a flociarze lotne kolonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Nie no jak dla mnie to miało by sens gdyby miało się swoje 21 planet i dzięki resortów można by mieć kolejne 20 czy ileś tam. 21 początkowych planet nie wolno ruszać nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Główne pytanie. Po co? Ja nie widze sensu posiadania 40 planet i moonow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Osobiście poszedłbym w drugą stronę. Zmniejszenia ilości planet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 8 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2017 Nebu ma racje zgadzam z tym . Resort lub technologia ale nie 40 planet . Mozna by sie uprzec i w 1 dzien postawic 21 planet ale to chyba nie oto chodzi . Jak bedzie mozliwosc wolniejszego stawiania planet a wydobycie bedzie szybkie bedzie to zmuszalo do wydawania surowca flota/obrona lub tez bank ale zobaczymy czy go chociaz ogranicza do jakiegos stopnia . Ale pamietajcie kazdy pomysl jednym bedzie sie podobał a 2 nie . Sory taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi