help Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 mam taki pomysł, aby zbudować skin, który kolorował by graczy w galaktyce, tj sortując ich w zależności od top i tak np:Gracze od Top1 do TOP 300 na zielonoGracze od Top301 do TOP 500 na niebieskoGracze > Top 500 na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 I na to mogę rzucić astata albo dwa Irytujące jest, że przeglądajac galę muszę na każdego najechać, zobaczyć pozycję i dopiero wtedy mogę ocenić czy opłaca się skanować i w konsekwencji lecieć z atakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Jak najbardziej za! Pomysł zdaje się dość prosty do zaimplementowania a może naprawdę sprawić że gra będzie bardziej przejrzysta i przyjemniejsza. Uważam, że taki dodatek powinien być bezpłatny, względnie można zrobić jego ulepszoną wersję za astaty: Gdzie gracze będą mogli sobie wybrać np. 5 kolorów i swoimi kolorami odpowiednie grupy graczy w galaktyce pozaznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
help Napisano 7 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Tu chodzi głównie o to, że przy 5 tyś kont top 500-6000 rozsianych po całych galach tragicznym jest przeglądanie masy graczy w poszukiwaniu wartościowego ildera. Swojego czasu robiłem sobie osobiste mapki "ciekawych farm", ale... po tych całych zawirowaniach co się działy to i mapki poszły się.... :/Tak więc... było by to zacne ułatwienie oraz jakiś tam ukłon w stronę graczy, którzy jednak próbują coś latać a nie tylko w bank pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 5 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Również za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Bardzo dobry pomysł. Również jestem za pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalejownik Napisano 25 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 POLAĆ MU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PijanyMaxio Napisano 25 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Jestem Za. Super pomysł i bardzo pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi