Samuraj Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Gregx uni 8 kupil ode mnie konto z ktorego spushował lewy tryt, i ok 6bld surki - pisalem w tej sprawie dwa razy emaila i?? pewnie za duzo kapuchy ci kladzie..Bananas, pushowal sobie konto Acotam czy jakos tak - tez byl email w tej sprawie.Nadal istnieje bóg, przez ktory wielu graczy stracilo floty (raporty wojenne, zmieniasz cyferke w adresie i widzisz czyjes RW, wiesz skad fruwa itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 A co ma byc? Teraz juz nic nie zrobisz. Na kazdym uni jest ponad 1 miliard lewego trytu w obiegu od 2 lat więc kazdy z graczy go ma. No chyba ze back up z przed 2 lat☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Uwielbiałem Bug z raportami wojennymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Myślałem, że sprawa trytu była załatwiona, o jaki błąd chodziło bo nie jestem sobie w stanie przypomnieć?Raporty wojenne będą lada chwila szyfrowane, właśnie zabieram się za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 deus... są konta co maja po kilkanascie dziescia itd mln trytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 1 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Deusc, kto usuwa moje posty??? Tak sprawa załatwiona, bo Gregx którego błędów nie widzisz, pewnie dlatego że pcha ci do dzis w kieszen, wydał tryt na ochładzanie swoich ch*j*w*ch planet i badania. Ban dozywotni dla niego!! Szczegóły operacji Kwota 1 000,00 PLNData księgowania 10-02-2017Typ operacji Przelew krajowy @@@Dagger157Ja ukryłem Twój post. Dla moderacji jest nadal widoczny. Przypominam o zachowaniu kultury osobistej i wnoszenie do tematu informacji, które pomogą nam w rozwiązaniu problemu. Nie powielajmy spamu. Edytowane 1 Września 2017 przez Dagger157 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 2 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 Halo? nadal nie widze Bana za nieuczciwa gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archix Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Daj im czas niech zweryfikują tą sytuację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Na weryfikację to z 2 lata za późno. Teraz to nie ma szans który miliard trytu jest z którego konta. Trzeba było by banowac każde konto które ma ponad miliard trytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi