Samuraj Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpnia 2017 Gregx uni 8 kupil ode mnie konto z ktorego spushował lewy tryt, i ok 6bld surki - pisalem w tej sprawie dwa razy emaila i?? pewnie za duzo kapuchy ci kladzie..Bananas, pushowal sobie konto Acotam czy jakos tak - tez byl email w tej sprawie.Nadal istnieje bóg, przez ktory wielu graczy stracilo floty (raporty wojenne, zmieniasz cyferke w adresie i widzisz czyjes RW, wiesz skad fruwa itp.). Cytuj
destiny Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpnia 2017 A co ma byc? Teraz juz nic nie zrobisz. Na kazdym uni jest ponad 1 miliard lewego trytu w obiegu od 2 lat więc kazdy z graczy go ma. No chyba ze back up z przed 2 lat☺ Cytuj
Revenge ツ Napisano 30 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpnia 2017 Uwielbiałem Bug z raportami wojennymi Cytuj
deusx Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2017 Myślałem, że sprawa trytu była załatwiona, o jaki błąd chodziło bo nie jestem sobie w stanie przypomnieć?Raporty wojenne będą lada chwila szyfrowane, właśnie zabieram się za to. Cytuj
Revenge ツ Napisano 31 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2017 deus... są konta co maja po kilkanascie dziescia itd mln trytu Cytuj
Samuraj Napisano 1 Września 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2017 (edytowane) Deusc, kto usuwa moje posty??? Tak sprawa załatwiona, bo Gregx którego błędów nie widzisz, pewnie dlatego że pcha ci do dzis w kieszen, wydał tryt na ochładzanie swoich ch*j*w*ch planet i badania. Ban dozywotni dla niego!! Szczegóły operacji Kwota 1 000,00 PLNData księgowania 10-02-2017Typ operacji Przelew krajowy @@@Dagger157Ja ukryłem Twój post. Dla moderacji jest nadal widoczny. Przypominam o zachowaniu kultury osobistej i wnoszenie do tematu informacji, które pomogą nam w rozwiązaniu problemu. Nie powielajmy spamu. Edytowane 1 Września 2017 przez Dagger157 Cytuj
Samuraj Napisano 2 Września 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Września 2017 Halo? nadal nie widze Bana za nieuczciwa gre. Cytuj
Archix Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Września 2017 Daj im czas niech zweryfikują tą sytuację... Cytuj
Czartoryski Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Września 2017 Na weryfikację to z 2 lata za późno. Teraz to nie ma szans który miliard trytu jest z którego konta. Trzeba było by banowac każde konto które ma ponad miliard trytu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi