Alwego Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Ja taką prośbę, propozycję mam o zwiększenie ilości slotów. Obecnie najlepszy oficer dokłada 40 slotów. Ja bym wnosił o takiego co daje 60, albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Powód takiej zmiany?Jakie ona przyniesie korzyści? Ewentualne straty? Nie wydaje mi się, aby więcej slotów było konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Alwego bedzie zwoził więcej surki bo ma czas i farmi pol dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Zmiany powinny być wprowadzane bardziej dla wszystkich, biorąc pod uwagę wszystkie możliwe skutki, nie dla jednostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Powód takiej zmiany jest taki, że przez 2 gale się długo lata na farmingi. No i za lepszego oficera pare astat więcej by wpadło I wypraszam sobie, to nie dla jednostki, farmerów jest kilku I o ile wiem flotowcy lubią falange zaspamować gdy cofają stacjonuj dużą ilością lotów Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Alwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 29 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) spamowanie stacjonuj zajmuje max 20 slotów, +/-10s od momentu powrotu zreszta nie bylo czegos takiego ze juz nie ma tej blokady od jakiegos czasu?kojarzy mi sie jakas dziwna zmiana z tym zwiazana Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 29 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 spamowanie stacjonuj zajmuje max 20 slotów, +/-10s od momentu powrotu zreszta nie bylo czegos takiego ze juz nie ma tej blokady od jakiegos czasu?kojarzy mi sie jakas dziwna zmiana z tym zwiazana Chodził o mi to aby agresor w gąszczu ruchu flot na falandze nie zauważył, w którym momencie znika ta, którą obrońca zawrócił. Jak CI z fali znika jedna flota z trzech lecących. To to widzisz. Ale jak na fali masz 60 flot w ruchu, to Ci się to na ekranie nie mieści i musisz kombinować. No i mieć sokole oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 To jest utrudnienie gry, normalnego procesu falangi a nie chodzi nam o utrudnienia czegoś co jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi