akwabul Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Chciałbym zgłosic bład polegajacy na tym,ze mam zrobione odpowiednie obrony przed GS z misja niszcz a nie moge zadan wybrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alwego Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Nie działa CI zakładka? Jakiś błąd się wyświetla? Próbowałeś innej przeglądarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Te obrony masz na moonie czy planecie ? ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 wszystko wykonane prawidłowo gs leciały z misja niszcz na mona i przez tyle miesiecy grania nie moge odebrac zadan ,a w statystykach mam najwieksza obrna przed gs 50kk bez strat własnych i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 Sprawdź teraz już jest raczej naprawione mi zaliczyło po ponad roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 To samo zglaszalem administracji ale co tam przeciez pisalem jakis tydz temupoczekam jeszcze z miesiac moze ktos odpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 4 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 mnie zadania sie juz zrobiły -deusx naprawił przynajmniej u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 No i u mnie juz naprawione takze luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2017 W razie stwierdzenie jeszcze jakiś problemów w zadaniach proszę o info będziemy dalej działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi