akwabul Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2017 Chciałbym zgłosic bład polegajacy na tym,ze mam zrobione odpowiednie obrony przed GS z misja niszcz a nie moge zadan wybrac. Cytuj
Alwego Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2017 Nie działa CI zakładka? Jakiś błąd się wyświetla? Próbowałeś innej przeglądarki? Cytuj
Revenge ツ Napisano 27 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2017 Te obrony masz na moonie czy planecie ? ^^ Cytuj
akwabul Napisano 27 Sierpnia 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 27 Sierpnia 2017 wszystko wykonane prawidłowo gs leciały z misja niszcz na mona i przez tyle miesiecy grania nie moge odebrac zadan ,a w statystykach mam najwieksza obrna przed gs 50kk bez strat własnych i nic . Cytuj
MOCZAR Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 Sprawdź teraz już jest raczej naprawione mi zaliczyło po ponad roku Cytuj
Diboo Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 To samo zglaszalem administracji ale co tam przeciez pisalem jakis tydz temupoczekam jeszcze z miesiac moze ktos odpisze Cytuj
akwabul Napisano 4 Października 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 mnie zadania sie juz zrobiły -deusx naprawił przynajmniej u mnie. Cytuj
Diboo Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 No i u mnie juz naprawione takze luz Cytuj
deusx Napisano 4 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Października 2017 W razie stwierdzenie jeszcze jakiś problemów w zadaniach proszę o info będziemy dalej działać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi