Ap0calipto Napisano 20 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Pkt: 50.018.000.000.000Tryt: 3.092.152Astaty: 183Bank: 19,4 BLD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromi19 Napisano 20 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam, z chęcią zaopiekowałbym się Kontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supreme Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Ja rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom77 Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Zgłaszam się konto na pewno się nie zmarnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 nie widzicie że w temacie pisze że sprzeda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom77 Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Sprzedaż jest zabroniona wiec nie sądzę sprz może znaczyć wszystko poza tym dajmy się wypowiedzieć Apocalipto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 dlatego napisał Sprz...Oddam, ale wy pustaki nie umiecie się domyśleć Supreme dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supreme Napisano 21 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 dlatego napisał Sprz...Oddam, ale wy pustaki nie umiecie się domyśleć Napisał tak, żeby deusx się nie miał za co doczepić, ale wiesz jak to jest, jakby go to jeszcze ochodziło Zgred dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 22 Września 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Ewidentnie napisałem, że konto oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PontonL0rd Napisano 22 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 oddaj dla winia ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viher Napisano 22 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 A może koledze z sojuszu? Wziąłbym Twoje lepsze, a swoje mógłbym oddać komuś innemu, bo jest również nienajgorzej zagospodarowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 22 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Ewidentnie przyjme A co do sprzedazy kont to jest ona nielegalna! Grozi za to sÓrowa kara i ja coś o tym nie wiem ! :D Dośw znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 22 Września 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 oddaj dla winia ewentualnieAle przecież Winiu ma konto na u9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 22 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 nie potrzebuje tego konta, wyjebane mam na to g***o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgred Napisano 26 Września 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 a ja dostane ?były sojuszniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi